Автомобилни компресори на Black&Decker


С тази и следващата в броя статия, посветени на компресори и прахосмукачки за автомобили, нарушаваме ширещата се представа, че Black&Decker е марка, запазена единствено за ръчни електроинструменти. Вярно е, че тази група инструменти тотално доминира, но покрай нея фирмата предлага и висококачествени електроуреди за поддръжка на автомобила, на дома и за градината.
На пазара се предлагат различни уреди от този вид с неизвестни производители и подозрително ниски цени. В големи търговски вериги някои дори се продават и без ден гаранция. Поради това, ако случите на любезен продавач, той би посъветвал компресорчето да се изпробва веднага, още на паркинга пред магазина, за да може, ако не работи, да бъде тутакси подменено. Това го знаем от собствен опит.
Когато човек купува дадена машинка, това не е заради ниската й цена, а за да му върши добре работата, за която е предназначена. Ето защо представяме два компресора, носещи световно известната марка Black&Decker.
В магазините на „Ташев-Галвинг“ и в обширната мрежа от по-малки търговски фирми, за които той се явява дистрибутор, се предлагат няколко модела въздушни компресори, предназначени за напомпване на автомобилни гуми, мотоциклетни и велосипедни гуми, надуваеми топки, матраци и др.
От марката Black&Decker към момента се предлагат три модела, от които ние подбрахме да представим два, които по справката от новия електронен магазин на „Ташев-Галвинг“ се радват на най-силно търсене.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото