Автосервизни инструменти Topmaster Professional


Навлизаме в последната четвърт на 2021. Годината, през която „Евромастер Импорт Експорт“ ООД отбелязва 20-годишния юбилей на своята успешна марка за ръчни инструменти Topmaster Professional. В първия за годината брой на „Направи сам“ запознахме читателите на списанието с проявите, предвидени за отбелязване на юбилейната годишнина. Проследихме и пътя, изминат от „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, довел до налагане на марката като една от най-успешните на нашия пазар за ръчни механични инструменти.
Пандемията, която властва в страната ни и по света вече втора година, направи невъзможно провеждането на тържествените, с масово участие прояви, които бяха планирани от „Евромастер Импорт Експорт“ ООД. Да напомним, че честването на 25-годишнината на фирмата, бе уважено от над 350 души – основно български и чуждестранни партньори на създадената от братята Баша компания. Затова тези прояви се отлагат за идната 2022 г., когато предстои и честване на 30-годишнината на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД.
Набелязаните и обявени в началото на годината инициативи, израз на уважение и признателност към многобройните почитатели на марката Topmaster Professional обаче, бяха изпълнени в пълна мяра. Централно място несъмнено бе отредено на лимитираната серия комплекти с висококачествени ръчни инструменти, която сполучливо бе наречена „Инструменти за шампиони“. Тя бе пусната на пазара в началото на септември и, по данни на фирмата, интересът на пазара към нея е много голям. Серията обхваща 6 комплекта, чието съдържание е оптимално подбрано с оглед спецификата на даден вид дейност. Сред тях се откроява комплектът 339107P, който е предназначен за автомонтьорски дейности, било в специализирани сервизи или по-малки работилници. Той е отличен, същевременно ценово изгоден набор инструменти, което го прави подходящ и за напредналия в занаята механик-любител.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото