Акумулаторни инструменти на DeWALT с 20% по-ниска цена. Коледна промоция!

DeWalt1
Всяко представяне на нови електроинструменти на DeWALT заслужава специално внимание, защото марката е синоним на най-високо професионално качество. Появата им на пазара привлича вниманието както на почитателите на марката, така и на търговците, чрез които те достигат до своите притежатели. Защото, особено в сектора на акумулаторните инструменти, новите модели в голяма степен определят и оборота от продажбите.
Това ясно пролича и по време на есенната, последна за годината, работна среща, която „Ташев-Галвинг“, дистрибутор на DeWALT за България, проведе в края на септември т.г. със своите партньори. На нея представителите на американската компания г-н Сорин Крачиун, търговски мениджър „Източни Балкани“, г-н Андрей Солаков, специалист „Бизнес развитие България“ и г-н Ласло Харачек – мениджър „Демонстрации и обучения“ представиха подробно и демонстрираха в работна обстановка най-новите електроинструменти на компанията. Естествено, при пълна доминация на акумулаторно захранваните модели. Нищо ново, защото автономните електроинструменти са най-бързо развиващия се пазарен сектор от много години насам. Свидетели сме на бързото развитие и появата на все по-мощни (с по-голям капацитет) и по-дълготрайни литиево-йонни акумулаторни батерии, които стават и все „по-интелигентни“. Последната решаваща новост – безчетковите електродвигатели, вече са в центъра на всяка презентация на водещ световен производител.Те вече са стандарт и при новите модели на DeWALT.
2
При изобилие от информация, правилното решение е да се подбере и акцентира върху най-същественото за читателите на списанието, част от които са професионални или домашни майстори, настоящи и бъдещи притежатели на електроинструменти на DeWALT. Освен това те се ползват с привилегията да получават чрез „Направи сам“ често изпреварваща информация за новостите. Така например близо два месеца преди септемврийската партньорска среща на „Ташев-Галвинг“, благодарение на предварително предоставената ни информация и машини за тестване, списанието публикува статията „Интелигентни“ акумулаторни винтоверти от серията XR на DeWALT“ в която подробно бе представена добилата голяма популярност серия XR (Extreme Range) и присъщата, вродена „интелигентност“ на новото поколение акумулаторни инструменти.
Това бе и водещата тема в презентацията. Тази серия обхваща най-различни по вид електроинструменти, чиито общи и индивидуални характеристики са описани подробно в тази статия. Всички нови модели от серията XR работят при пълна взаимозаменяемост (за дадено захранващо напрежение) с новите, също XR LI-Ion, литиево-йонни батерии, като с най-високо към момента постижение са моделите DCB184 и DCB184B с капацитет 5 Ah и изходящо напрежение 18 V.
Улеснени от факта, че вече сме публикували най-същественото към момента в развитието на акумулаторните електроинструменти на DeWALT, може да съобразим избора на моделите, представени в тази статия и с наближаването на Коледните и новогодишни празници, когато по традиция търговците стават особено щедри и всички се втурват да купуват подаръци, включително и за себе си. За хора с отношение към техниката и особено за тези, които имат трайни професионални или хоби интереси, едва ли има по-подходящ подарък от качествен, брилянтно изпипан инструмент, който не само да решава технически задачи, но и да доставя наслада за погледа и удоволствие да бъде държан в ръка. И така години наред.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото