Акумулаторни пръскачки за растителна защита Volpi Originale


Преди година представихме за пръв път в списанието поредното ново партньорство на „Ташев-Галвинг“ ООД – с италианската фирма Davide e Luigi Volpi Spa, на която е изключителен дистрибутор. Основаната преди 143 години компания е утвърден на италианския и редица други пазари производител на висококачествена техника за селското стопанство и градинарството, за работа в овощната градина, в лозови, зеленчукови и други насаждения. Нейните продукти са предназначени както за професионална и полупрофесионална употреба, така и за работа в домашната градина. Те се отличават с високо качество и надеждност, което им осигурява добър прием на множество национални пазари, включително и на българския.
Особено силно застъпени в производствената програма на компанията са ръчните пръскачки за растителна защита, както и ръчните градинарски инструменти за рязане.
Инструментите за рязане бяха подробно представени на страниците на списанието:
Професионални овощаро-лозарски ножици Volpi Originale
Ръчни механични инструменти Volpi Originale
Сега, в преддверието на пролетта, отново се връщаме към продуктите на Volpi Originale. Този път да представим нейните пръскачки в което производство компанията има 143-годишен опит. Именно със своите пръскачки Davide е Luigi Volpi Spa излиза на пазара през 1879 г.

 

Акумулаторни пръскачки
Компанията произвежда обширна гама от пръскачки, които според предназначението си, се делят на четири основни групи.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото