„Българска строителна седмица“ – идеи за екологично и енергоефективно строителство

Интервю с Ивайло Иванов – прокурист на „Агенция Булгарреклама“, която организира за 12-и пореден път престижната строителна изложба „Българска строителна седмица“


Направи сам: Г-н Иванов, „Агенция „Булгарреклама“ за дванайсети път организира това престижно изложение за строителни материали и технологии. Именно строителният бранш е сред най-силно засегнатите от икономическата криза през последните години. Как в тези трудни условия успявате да задържите интереса към „Българска строителна седмица“, да съхраните авторитета и водещите позиции на този престижен форум?
Ивайло Иванов: В условията на финансова криза маркетинговата стратегия на засегнатите сектори от икономиката се променя и се стреми към финансова оптимизация. Участието на форуми като „Българска строителна седмица“ е добър маркетингов инструмент за реклама на нови продукти при финансово изгодни условия за фирмите изложители. В продължение на единайсет години изложбата показва ресурсите на строителния бранш – строителна техника, машини, инструменти, изолации, материали, дограми, врати, прозорци, санитарно оборудване, зелено строителство и др. Убедени сме, че сме изградили един полезен форум, на който си дават среща утвърдени имена в бранша, иновативни технологии и действащи механизми за пазарна реализация. В условията на икономическа криза оцеляват най-добрите, и то оцеляват с осъвременена продукция и качествени решения. За „Агенция Булгарреклама“ е предизвикателство да поддържа авторитета на традиционната вече строителна изложба „Българска строителна седмица“.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото