Верижни триони Raider колекция 2016–2017 г.

raider1
Читателите на „Направи сам“ добре познават от публикации в списанието марките Raider и Raider Pro. При това не само от широката гама всевъзможни електроинструменти и полустационарни машини, но и от няколкото поколения бензинови и електрически верижни триони. За десетте години, изминали от пускането в продажба през 2005 г. на първите модели верижни триони Raider, в страната ни са продадени над 200 000 машини (по данни на „Евромастер Импорт Експорт“). Това само по себе си потвърждава правилото, че в дългосрочен план най-добрата реклама за даден продукт са неговите качества в съчетание с цената, организацията и качеството на сервизната поддръжка. И не на последно място, на авторитета и трайното, все по-открояващо се през годините пазарно присъствие на собственика на марката – „Евромастер Импорт Експорт“. През своето четвъртвековно възходящо развитие българската фирма е изградила авторитета на своите марки и благодарение на бързия, професионално извършван гаранционен и следгаранционен сервиз, с наличието на склад за резервни части за дълъг период от време, включително години след преустановяване на продажбата на даден модел.
raider2
Току-що отпечатаният за 2017 г. каталог на продуктите с марките Raider и Raider Pro, с които „Евромастер Импорт Експорт“ ще отбележи и своята предстояща 25-годишнина, съдържа 1300 артикула – електроинструменти, пневматични и хидравлични инструменти, приспособления и работни инструменти (консумативи).
От тях над 360 са електроинструменти и машини. Сред тях новите модели са 114. За отбелязване е, че през миналата година количеството на новите продукти с тези две водещи на пазара на любителски електроинструменти у нас марки е бил 122. Това очевидно говори за последователност в политиката на фирмата за непрестанно обновяване и разширяване на продуктовата листа.
В новия каталог са включени и 10 модела на бензинови и електрически верижни триони, 3 от които са нови. Това, заедно със сезонната нагласа на хората щом задуха студения северняк да подготвят дървата за огрев през зимата, ни подтикна да направим цялостен преглед на тази група машини. От актуалните през тази и идната година модели досега в списанието сме писали единствено за електрическия трион RD-ECS12.
Преди да се заровим в техническата информация, бихме искали да извадим пред скоби това, което е най-характерното за тях. Да се опитаме да откроим онова, което стои в основата на успеха на марката, подпечатан с броя на продадените досега машини. По информация от „Евромастер Импорт Експорт“ фирмата има около 1000 търговски партньора в страната, немалко от които развиват и електронни магазини. В редица от тях се откроява препоръката, че верижните триони Raider се отличават с много добро съотношение между техническите им характеристики и качество със силно конкурентна цена. Съществува мнение, че цените на трионите Raider в определена степен задават нивото, спрямо което се ориентират продаващите любителски машини с марки, зад които стоят напълно или съвсем малко познати в България фирми.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото