Водните помпи Raider

Читателите на „Направи сам“ добре познават ръчните електроинструменти и машини, носещи утвърдената от 13 години насам марка Raider. В списанието, респективно на неговия сайт, са публикувани 73 статии, които отразяват развитието на фирма „Евромастер Импорт Експорт“ и почти всички нови модели, които са изградили авторитета и поставили марката Raider на водеща позиция на пазара на любителските инструменти у нас. Подчертаваме изрично насочеността им към домашните майстори, защото тя е подчертана в ръководството на всеки инструмент или машина. Въпреки това, благодарение на доброто качество и сервиз, на изкушаващо ниската цена в съчетание с двегодишната гаранция, инструменти Raider и по-специално перфоратори и къртачи, отдавна се използват безмилостно за занаятчийски, професионални цели.
Фамилията Raider включва над 300 различни инструмента и машини (над 1000 с аксесоарите и консумативите), от които най-добре познати са бормашините и перфораторите, както и голямата група ръчни дърводелски инструменти и стационарни машини, гамата инверторни електрожени и компресори и др.
Успешно защитават реномето на марката Raider и обширната гама от водни помпи, в която са представени наложилите се в практиката видове – центробежни, потопяеми и дренажни, сондажни, за декоративни басейни, помпи, задвижвани от електродвигател или двигател с вътрешно горене, със и без автоматично управление. Към момента това са общо 22 модела помпи, които се отличават и по своята мощност, дебит, смукателна дълбочина и напорна височина. С две думи, за всеки конкретен случай и условия на експлоатация може да се подбере подходящата помпа Raider. Наред с качеството и добрия сервиз, стремежът на „Евромастер Импорт Експорт“ е да предлагат своите продукти и в частност водните помпи, на изключително конкуренти цени.

Хидрофорни уредби
Хидрофорните уредби се използват за автоматизирано управление на помпата в зависимост от консумацията на вода.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото