Въздушна станция. Компресор за гуми и въздушна помпа Black&Decker ASI500

img1
Сред върволицата от ценови промоции на продукти с известни марки и производители от световна класа, за които ежемесечно информира сайтът на електронния магазин на „Ташев-Галвинг“, този път вниманието ни привлякоха две групи продукти на Black&Decker – компактни автомобилни компресори и, да ги наречем най-общо, електрически пистолети за боядисване. Американската марка не се нуждае от представяне. Тя е добре позната, вероятно на всеки домашен майстор. Преди преломната за страната ни 1989 г. електроинструментите Black&Decker присъстваха на българския пазар виртуално – в блажените сънища и мечти на домашния майстор и занаятчия, защото придобиването им бе възможно единствено в магазините „Кореком“ срещу зеленикави US банкноти или непонятните за днешните поколения техни заместители – издадени от държавата бонове. След тази дата рогът на пазарно изобилие се отпуши и електроинструментите на Black&Decker заеха своето подобаващо място и на българския пазар. Значителен принос за това има и фирма „Ташев-Галвинг“ ООД. Като всяка промоционална акция, нали такъв е замисълът, изкусително намалената цена е допълнителен стимул за покупка. Поне за повечето хора. За нас, специално, водеща е доказаната необходимост от един или друг инструмент, както и авторитетът на марката, естествено. А ценовата отстъпка може да бъде само добре дошла.
За да не смесваме наедно различни по предназначението си видове инструменти, в тази статия ще разгледаме компактните автомобилни компресори, а пистолетите за боядисване представяме в отделна статия.
img4
В септемврийската промоционална акция на „Ташев-Галвинг“ са включени два модела компресори – ASI200 и ASI500. За първия, както и за модела ASI300, вече е писано в списанието. Като първо представяне, преди четири години приехме със засилен интерес възможността да изпробваме непознатите за нас модели, да споделим с читателите на „Направи сам“ своите впечатления.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото