Въздушни компресори на REM Power


Първото ни запознанство като издатели на техническо списание с фирма Rheinland Elektro Maschinen Group (REM Group) и с нейния изключително енергичен и всеотдаен в работата си представител за България, г-н Тони Йовановски, бе през 2014 г. по време на пролетната среща на фирма „Ташев-Галвинг“ ООД с партньори. От това време горе-долу датира и партньорството между двете фирми. Тогава г-н Стефан Стефанов, търговски мениджър в „Ташев-Галвинг“, заяви, че партньорството между тях и REM Group тепърва предстои.
За изминалите близо четири години, с усилията на дистрибутора „Ташев-Галвинг“ ООД и неговата широко разклонена търговска мрежа в страната, машините с марката REM Power бързо се наложиха и на българския пазар. Привлякоха вниманието на клиентите, защото отговарят на класическите изисквания за успешни продажби – разнообразие от модели, добро качество, сигурен сервиз и силно конкурентни цени.
Отчитайки качеството и достойнствата на вече предлаганите у нас машини, в рамките на няколко месеца през годината, представихме заваръчните апарати на REM Power – „Телоподаващи MIG/TIG/MMA инверторни заваръчни апарати REM Power“ и „Апарати REM Power за заваряване с електроди“, които привлякоха широка читателска аудитория.
Сега навлизаме опознавателно в друга продуктова територия, в която REM Power също се представя много успешно – въздушните компресори. Гамата включва бутални и винтови компресори, както и специални компресори, пригодени за работа на открито. Предлагат се машини за домашна, полупрофесионална и професионална употреба, за индустриални и производствени цели. Според начина им на смазване освен класическите, които се смазват от маслото в картера, все повече модели работят без смазваща система. Като цяло компресорите на REM Power се отличават с дълготрайност, енергийна ефективност и икономично разходване на електроенергията, ниско ниво на отделяния при работата шум. Такова в синтезиран вид е и мнението на специалистите от „Ташев-Галвинг“ ООД, които продават и обслужват технически тези машини.
Да представим цялата продуктова гама компресори REM Power е задача неизпълнима, а и едва ли има смисъл да опитваме, защото всеки лесно може да се запознае с моделите, които към момента „Ташев-Галвинг“ ООД предлага.
 

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото