Дистанционно управление на електроуреди и пестящи електроенергия контакти

В своята над 30-годишна история немската фирма as – Schwabe се е утвърдила като типичен представител на немската прецизност и качество. Тя е производител на продукти в областта на електротехническата промишленост, отличаващи се с надеждност и добре прицелени към потребностите на потребителите. Фирмата се е специализирала в производството на най-различни удължителни електрически кабели, включително с макара, на „интелигентни“ разклонители за захранване на електроуреди, включително управляеми чрез електронно реле за време или чрез дистанционно, различни предимно енергоспестяващи осветителни тела, широка гама от детектори, сигнализиращи при поява на дим, изтичане на газ, протичане на вода, на въглероден оксид, при опасно повишаване на температурата в помещението, електронагревателни кабели за предпазване на водопроводната инсталация от замръзване, на улуците и водосточните тръби от обледеняване и запълване с лед, и др. Продуктите на as – Schwabe се делят на три големи групи – за използване във вътрешността на сградите, за външна употреба и за работа в промишлени условия и на строителни обекти.
Фирмата е производител и на редица достъпни вече и за бита измервателни уреди, които спомагат за повишаване на комфорта на обитаване и здравословния начин на живот, например нивото на шума. as – Schwabe е измежду малкото, които сами проектират и произвеждат своите основни продукти. Това е допълнителна гаранция за тяхното високо качество, съответстващо на по-рядко срещаното вече „Произведено в Германия“.
От 2012 г. насам изключителен вносител на продуктите на as – Schwabe за България е фирма „Ташев-Галвинг“ ООД. Поради качеството, тяхната практичност, съобразена с потребностите основно в бита и търговската коректност по отношение на доставките и сервиза, както и на силно конкурентните цени, сътрудничеството между фирмата производител и българският вносител се развива все по-успешно. Чрез собствените магазини и широката партньорска мрежа на „Ташев-Галвинг“ ООД асортиментът от предлагани в страната ни продукти на as – Schwabe бързо се разширява, търсенето им нараства, а марката тепърва ще набира още по-голяма популярност на българския пазар.
При първото представяне на as – Schwabe в списание „Направи сам“ преди три години наблегнахме на удължителните кабели с макара, които заемат съществена част от производствената програма, а разнообразието и качеството им е отворило вратите на редица пазари. Те намират много добър прием и на нашия пазар, доказателство за което е и фактът, че в електронния магазин на „Ташев-Галвинг“ ООД към днешна дата се предлагат 30 модела. Предлагат се също разнообразни по вид, напречно сечение и дължина удължителни кабели, включително и с вградена дефектнотокова защита. Голям е изборът от разклонители със и без защита срещу пренапрежение. Това, така да се каже, са масови продукти с ежедневно приложение в бита, офиса, работилницата, градината, навсякъде, където животът е невъзможен без използване на електрическия ток.
В този брой на списанието ще се опитаме да разширим и обогатим представата за производствената гама на as – Schwabe чрез няколко подбрани продукти, които разширяват възможностите и добавят „интелигентност“ в управлението на електроуредите.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото