„Евромастер Импорт Експорт“ откри нов магазин и изложбен център в Пловдив

Euromaster1
На 1 юни т.г. „Евромастер Импорт Експорт“ откри нов представителен магазин и изложбен център в Пловдив. Той се намира на ул. Средец 41. Магазинът бе открит от братята Ахмад и Махамад Баша, съсобственици и управители на фирмата, в присъствието на ръководители и представители на регионални търговски партньори на „Евромастер Импорт Експорт“.
Изборът на града не е случаен, защото Пловдив и тази част на страната привличат значителна част от чуждестранните инвестиции, бележат над средните за страната темпове на икономическо развитие, видимо е оживлението в развитието на дребния частен бизнес. Районът е известен и с добре развитото си селско стопанство – зеленчукопроизводство, овощарство, лозя и др. било в промишлени мащаби или в безброй малки градини.
2
Euromaster10
Всичко това създава изключително благоприятна среда и възможности за още по-широкото разпространение на инструментите и машините, които предлага „Евромастер Импорт Експорт“ и най-вече на марките Raider и Raider PRO, TopMaster, TopGarden и Gadget. Като всеки магазин и този ще бъде достъпен за всеки влязъл в него клиент, който има нужда от достатъчно качествен, с реална гаранционна поддръжка и същевременно с атрактивно ниска цена инструмент или машина.
Euromaster4
Замисълът на братята Баша, съсобственици на „Евромастер Импорт Експорт“, обаче е преди всичко да създадат регионален изложбен търговски център, който да представя по възможно най-прегледен начин обширната продуктова гама, която фирмата предлага и която непрестанно се обогатява и разширява с нови машини и модели. Така този магазин ще обслужва не само крайните клиенти, но ще играе съществена роля и за подпомагане на търговската дейност на многобройните по-малки фирми от региона, за да могат още по-успешно да продават продуктите на „Евромастер Импорт Експорт“. Компанията бързо разширява и сегмента електроинструменти Raider Pro, чието качество позволява продажбата им с 3-годишна гаранция. Успехът на „Евромастер Импорт Експорт“ се гради в много голяма степен на многобройната дистрибуторска мрежа в страната, както и на някои от големите търговски вериги от вида „Направи сам“ за които фирмата е голям доставчик на механични и ръчни електроинструменти. Докато търговските вериги разполагат с обширни магазини, по-малките фирми партньори нямат тази възможност. Затова те се нуждаят от близката подкрепа на „Евромастер Импорт Експорт“, за да могат да развиват още по-успешно своя бизнес.
Euromaster5
Euromaster6
Поради това новият магазин е буквално претрупан с продукти, които не са поставени на дистанция зад щандове, а са изложени възможно най-прегледно и достъпно за посетителите. Тук са представени основните продуктови направления на фирмата:
» Ръчни електроинструменти за практически всички видове обработки на различни материали, включително инструменти с акумулаторно захранване.
» Електродъгови заваръчни апарати, работещи с електроди или тел.
» Въздушни компресори, зарядни устройства, подемни крикове и друга техника за поддръжка на автомобила.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото