„Евромастер Импорт Експорт“ отпразнува своя 25-годишен юбилей


На 22–24 септември „Евромастер Импорт Експорт“ отпразнува тържествено и стилно издържано своя 25-годишен юбилей. Събитието се проведе в ангажирания изцяло хотел „Рила“ в Боровец, като се наложи настаняване на част от участниците и в съседни хотели. Просторната бална зала „Рила“ едва побра близо 350-те участници и гости, дошли да изразят уважението и признателността си, да поздравят основателите и съсобственици на една от най-успешно развиващите се български фирми – четиримата братя Баша. На празника присъстваха управителите и представители на над 170 фирми, които изграждат дистрибуторската мрежа на „Евромастер Импорт Експорт“ в страната, ръководители на нейните представителства в Румъния и други балкански държави, на чуждестранни фирми, които от години успешно продават продуктите на „Евромастер Импорт Експорт“, служители на фирмата в централата и от новите логистични центрове във Велико Търново и Варна. Сред присъстващите се открояваше и усмихнатата г-жа Zhuang Chaoying, която от 1997 г. насам е ръководител на офиса на българската фирма в Китай.

Вляво – г-жа Zhuang Chaoying, управител на офиса в Китай и г-н Лино Баша, съсобственик и управител на „Евромастер Импорт Експорт”.
Вдясно – Ръководители на гръцката фирма „Лефкадитис”, дългогодишен ключов партньор на „Евромастер Импорт Експорт”, връчват на братята Баша паметен дар – стилизирано златисто маслинено дърво, символ на човешката цивилизация и бъдеще.

Сърцевина на проявата бе двучасовата търговска конференция, на която бяха представени както стратегията и цялостното успешно развитие на „Евромастер Импорт Експорт“ през изминалите 25 години, така и развитието на двете водещи марки на фирмата – Raider и TopMaster Professional, набиращата бързо популярност марка Gadget. Представени бяха развитието на търговската мрежа и логистиката, позволяващи продуктите да достигат от заводите до крайния потребител, както и сервизната дейност, затвърждаваща доверието на клиентите.
За пръв път публично бе представено и партньорството на „Евромастер Импорт Експорт“ с немската високотехнологична фирма, световен лидер в производството на електроинструменти – Metabo.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото