Инверторен електрогенератор RAIDER RD-GG10Новост в обширната продуктова гама на марката Raider е бензиновият електрогенератор RD-GG10. Той е втория поред от този вид, след като през 2017 г. „Евромастер Импорт Експорт“ пусна на пазара своя първи инверторен генератор RD-GG05. С него не само бе разширена гамата от близо дузина бензинови, предимно синхронни, електрогенератори Raider с мощност до 5 kW. Почитателите на марката получиха генератор на електрически ток от ново поколение. Случайно или не, тази първа „инверторна лястовица“ Raider кацна на българския пазар навръх 25-годишнината на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД. Както можеше да се очаква, най-съществената отлика на RD-GG05 спрямо конкурентите й бе цената, на която трудно се устоява. Мнозина тогава възприеха недостижимото съчетание „качество/цена“ на този генератор като жест към многобройните почитатели на марката по случай 25-годишния юбилей на „Евромастер Импорт Експорт“.
Така фирмата постъпи и миналата година, когато по случай 20-годишнината на марката Raider, пусна серията специално подбрани електроинструменти Black Edition. Силно намалената цена бе жест на признателност към клиентите, които са избрали инструмент с тази марка. Колко са те, никой не може да каже, но се знае броят на продадените за 20 години електроинструменти Raider – над 2,6 млн.
Първият инверторен генератор Raider – моделът RD-GG05, се доказа като много успешен. За хора, които търсят електрогенератор с мощност до около 1000 W при актуалната към момента цена от 489 лв. и днес той продължава да бъде предпочитано решение. Това се потвърждава от пазарното му търсене.
За неговите технически и експлоатационни характеристики, тествани в редакционната работилница, може да прочетете в брой 7-8/2017 на списанието.
Тук представяме втория поред модел на Raider, пуснат наскоро на пазара.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото