Инструменти за сухо строителство на френската фирма EDMA

 

Френската фирма EDMA привлече вниманието ни за пръв път по време на партньорската среща на „Ташев-Галвинг“ ООД – „Есен 2018“, която се проведе в новооткритата просторна складова база с изложбен, демонстрационен и търговски център в Ямбол. Наличието на обширен изложбен център позволи на организаторите да изложат значително повече и по-разнообразни машини и инструменти, включително на фирми, които обичайно остават в сянката на могъщите световни корпорации. Експозицията на EDMA веднага привлече внимание, защото съдържаше редица непознати, поне за нас, навярно и за масовия български пазар, тясно специализирани ръчни инструменти. Срещата ни с тях бе вълнуващо откритие, а след като можахме да ги опознаем и отблизо в редакционната работилница, с ентусиазъм представяме част от тях и споделяме впечатленията си с читателите на списанието.
EDMA е френска фирма с традиции – основана е от Пиер Грехал през 1937 г. като еднолична фирма. Първият й по-сериозен успех на пазара на професионални инструменти е пускането през 1950 г. на първите шест модела на реномираните професионални щанцови ножици за рязане на тънка ламарина. Те се справят там, където обикновените ножици за ламарина не успяват.
Фирмата е специализирана в производството на специализирани професионални механични ръчни инструменти в следните области:
– Сухо строителство
– Зидарски дейности и подземно строителство
– Изпълнение на фасадни топлоизолации
– Тенекеджийски покривни дейности
– Полагане на ламинатни подови покрития
– Изпълнение на дървени тераси
– Изграждане на огради от мрежа
– Изпълнение на огради и строителство в градината.
Продуктовата гама EDMA включва над 500 артикула. С помощта на специалистите на „Ташев-Галвинг“ ООД подбрахме някои от най-открояващите се и предизвикващи, според нас, най-голям интерес за българския пазар.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото