Инструменти за шампиони – лимитирана серия комплекти инструменти „20 години Topmaster Professional”


Продължаваме с представянето в този брой на списанието на новите комплекти с инструменти Topmaster Professional, с които „Евромастер Импорт Експорт“ ООД отбелязва 20-годишнината на своята популярна марка ръчни инструменти.
В началото на годината обявихме, че като жест на специално внимание и благодарност към настоящите и бъдещи почитатели на марката Topmaster Professional, юбилейната 2021 г. ще бъде отбелязана и с лимитирана серия от 6 комплекта с инструменти. За да се откроява по-ярко и запомнящо се, тази юбилейна серия е свързана и с името на популярния български боксьор Тервел Пулев, чийто лик е отпечатан на картонените кутии, в които са поставени пластмасовите куфари с инструменти.
С това „Евромастер Импорт Експорт“ ООД очевидно подчертава, че подобно на изтъкнатия български професионален боксьор в своята тежка категория, така и Topmaster Professional са истински професионалисти „тежка категория“ сред ръчните механични инструменти, спомагащи за израстване на шампиони сред майсторското съсловие.
По наше мнение, също така не случайно, тази лимитирана серия комплекти е избрана за отбелязване на юбилея, защото поне през следващите 30-години, колкото е фабричната гаранция на всеки от тях, те ще напомнят за 20-годишния юбилей на марката Topmaster Professional. Ясен отговор на въпроса, как се постига 30-годишна гаранция, даде бранд мениджърът за Topmaster Professional инж. Павлин Николчев: „не са пестени средства за постигане на най-добро качество и функционалност“.
Кратък преглед на развитието на марката Topmaster Professional от нейното създаване през 2001 г. досега е поместен в статията „20 години Topmaster Professional“. Още при прохождането й на българския пазар, нейните създатели и собственици от „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, обръщат сериозно внимание върху този вид комплекти с инструменти за работа, основно с винтови съединения, с болтове и гайки. Защото те присъстват задължително във всяка работилница – автосервиз, шлосерска или домашна.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото