Инструменти Rubi TZ за ръчно рязане на плочи с дебелина до 21 mm и дължина до 155 cm


Както бе посочено в статията за партньорската среща на „Ташев-Галвинг“ ООД „Есен 2017“, централна тема в презентацията на г-н Ерик Пратс, представител на испанската фирма Germans Boada S.A. и нейната популярна марка Rubi, бяха най-новите инструменти за ръчно рязане на плочи от серията TZ.
Търсенето на все по-големи облицовъчни плочи нараства, расте и разнообразието при тяхното предлагане на пазара. Съответно фирма Rubi, лидер в производството на инструменти за рязане, както и за извършване на всички останали дейности при полагане на подови и стенни облицовки от керамични, фаянсови и плочи от естествен камък, непрестанно развива своята обширна гама от инструменти и приспособления. Създава нови модели и усъвършенства съществуващите, вече наложили се успешно на пазара.
Това отчетливо се вижда при инструментите за ръчно рязане на плочи, сфера, в която Rubi е лидер с 66 предлагани към момента модела от 17 серии. Преброихме ги в актуалния към момента (октомври 2017 г.) продуктов каталог на фирмата. От тях 29 са категорично професионални инструменти. Останалите 37 могат да бъдат отнесени към класовете на полупрофесионалните и стандартните модели. Последните (сериите Pocket и Practic) са пригодени за извършване на малки по площ облицовки с плочки, дебели до 10 или 12 mm. Наличието на толкова широка палитра качествени инструменти позволява оптимален възможности за избор според обема на работата, материала и големината на плочите.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото