Комплекти с режещи гарнитури за верижни триони STIHL Cut Kits


Израз на поредната грижа за клиента и в поддръжка на реномето си на производител №1 на верижни триони в света от 1971 г. насам, отскоро STIHL пусна на пазара поредната новост – гама комплекти с режещи гарнитури за своите триони STIHL Cut Kits.
Така немският производител разширява практиката си към всяка от своите машини, освен поотделно, да предлага и подбрани комплекти с подходящите за дадения модел елементи за двигателя, които подлежат на периодична подмяна. Такива са въздушният и горивният филтър, запалителната свещ. Също така STIHL предлага и комплекти с материали за почистване и смазване на режещия агрегат на ножици за жив плет, коси и храсторези.
Този подход силно улеснява текущата поддръжка на машините на STIHL, улеснява и гарантира покупката на предписаната от производителя част, по-точно консуматив. Едва ли е необходимо да се споменава също, че използването на оригинални части гарантира безотказната, високопроизводителна работа и дълъг живот на машините.
Както подсказва наименованието им, комплектите STIHL Cut Kits са предназначени за работа с верижни триони, сред които е и станалият изключително популярен напоследък ръчен верижен минитрион GTA 26. Всеки от тези комплекти съдържа по две режещи вериги и водеща шина.
Към момента „Андреас Штил“ ЕООД предлага на нашия пазар пет от тези комплекти – STIHL Cut Kits с номера 1, 3, 4, 5 и 8, които са предназначени за работа с посочените за всеки от тях модели триони.
Както е известно, освен верижни триони, STIHL произвежда в собствените си заводи, със собствени специализирани машини, режещите вериги и водещите ги шини. Това е значително предимство, осигуряващо висока производителност, безотказна работа и дълготрайност на верижните триони.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото