Комплект боркорони на Makita с убийствено ниска цена

Makita1
В предишния брой на списанието представихме впечатляващ комплект инструменти за бързооборотни минишлайфмашини (тип Dremel). В този брой обръщаме по-специално внимание на два други инструмента – цифровия ъгломер на Kapro и комплекта боркорони на Makita, обект на тази статия.
2
Тези публикации не са резултат на случаен избор, а са мотивирани от съчетанието на поне две същностни характеристики, общи за тези инструменти:
» Качество, гарантирано от марката на производителя.
» Впечатляващо ниска цена за това качество и тяхната потребителска стойност.
Рядко срещаното съчетание на тези две по правило несъвместими характеристики неизбежно поражда силно желание за притежание и особено практично попълване на инструментариума в работилницата. Изключително изгодната им цена ги прави не само достъпни, а и нещо повече – особено привлекателни и за домашната работилница. Защото роденият с душа майстор, независимо от своята официална професия, при възможност се стреми да избира за себе си и своята „светая светих“ – работилницата, само най-доброто. Цената, в случая, е отключващият фактор за осъществяване на подобна рядка възможност.
Такава рубрика несъмнено би била твърде полезна за читателите на списанието и единственото, което ни възпира да я поддържаме още по-често, е невъзможността да разполагаме с актуална търговска и най-вече промоционална ценова информация, събирана от многобройните специализирани в продажбата на машини и инструменти търговски фирми.
Затова към момента публикациите от този вид са плод преди всичко на отличното дългогодишно сътрудничество на издателството ни с водещите в България, с най-широк асортимент и представляващи почти всички световни производители, фирми „Ташев-Галвинг“ и „Киров“.
Makita4
Конкретно, показаните тук инструменти, описани в тези два последователни броя на списанието, са подбрани от актуалната към момента продуктова листа на „Ташев-Галвинг“, предлагат се и в електронния магазин на фирмата.
Наборът от боркорони на Makita е подбран от производителя с оглед на диаметъра на отворите, които най-често се пробиват при извършване на различни електроинсталационни дейности – Ø16, Ø20, Ø25, Ø32, Ø40 и Ø51. Освен шестте боркорони, той съдържа и два водача (адаптери) с водещо свредло, с които те се закрепват в челюстния патронник на бормашината. Комплектът включва и три резервни свредла.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото