Коси, тримери и храсторези за домашната градина


Наред с отдавна наложилата се като водеща в сектора на любителските електроинструменти марка Raider фирма „Евромастер Импорт Експорт“ успешно налага на нашия пазар и няколко други марки, сред които е и TopGarden. Тя обхваща широка гама от механични инструменти, машини и друг инвентар, предназначени за поддържане на градината и най-вече на растителността в нея. Под създадената през 2005 г. марка днес се продават над 200 артикула. Серията TopGarden включва и различни съоръжения, предназначени за отдих и забава на открито като шатри, паравани и чадъри, а също така и няколко модела скари в диапазона от лесно преносим подходящ за пикник модел, до по-големи, предназначени за по-многолюдно градинско угощение.
Програмата на „Евромастер Импорт Експорт“ за създаване и поддържане на домашната градина включва и редица задвижвани с двигател с вътрешно горене или електродвигател машини за поддържане на тревни площи, на декоративни храсти и жив плет, за резитба на овощни дървета, пръскачки за растителна защита, верижни триони, машини за цепене на дърва, водни помпи, водоструйни машини и др.
Тук ще представим няколко от най-новите модели, подбрани според техните конкурентни качества и пазарно търсене.

Машини за поддържане на тревни площи

Четириколесната косачка RD-GLM03 привлича вниманието с двигателя си с вътрешно горене, производство на реномираната американска фирма BRIGGS&Stratton. Той е четиритактов, едноцилиндров с работен обем 158 cm³ и мощност 3 kW. Широчината на косене на машината е 51 cm. Височината на окосяване на тревата се регулира централно (с един лост) за четирите колела на 7 степени в диапазона 30–90 mm. Окосената трева се събира в кош с обем 65 l.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото