Къртачът Sparky K 615CE HD Professional


Традициите са традиции, за да се спазват и предполагат повторяемост на дадено събитие във времето. Такава традиция е дългогодишното неизменно участие на СПАРКИ ЕЛТОС АД на най-голямото техническо изложение в България – Международния технически панаир в Пловдив. Не случайно фирменият павилион, разположен на оживената панаирна алея срещу палата №6 се възприема като неотменима част от всеки панаир. Единственият български производител на ръчни електроинструменти традиционно представя в панаирното градче основната част от актуалните за момента модели от своята производствена листа. Също така по утвърдена през годините традиция поредният нов модел от машините, в които СПАРКИ ЕЛТОС АД е най-силен и успешно мери ръст с водещите в света производители, бива отличен с най-престижното отличие на панаира – златен медал. Присъждането на това отличие е признание за самия производител, но също така се възприема като сигурна атестация за качествата на дадената „златна“ машина. Атестат, който неизбежно привлича вниманието на клиентите, за които качеството, производителността и удобствата при работа са водещ фактор при взимане на решение за покупка.
Неизменното силно представяне на СПАРКИ ЕЛТОС АД на Международния технически панаир е белязано от низ златни медали, които също така очертават линията на развитие на компанията и най-характерните за нейното производство водещи продуктови линии – ъглошлайфмашини, перфоратори, къртачи, бормашини.
Понеже сме подхванали темата за традициите, списание „Направи сам“ също има своите традиции. Една от тях е около месец преди откриване на Международния технически панаир да представяме и да запознаваме читателите с моделите, които за пръв път ще бъдат широко публично представени като акценти в изложбената експозиция на СПАРКИ ЕЛТОС АД и кандидати пред комисията по присъждане на златните медали.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото