Лазерната ролетка Bosch PLR 15 за всеки дом

Bosch-PLR1
Bosch-PLR2
И друг път сме заявявали, че особено за домашния майстор, всеки „расов“ инструмент има не само своята практическа стойност. Неговото притежание поражда радостно усещане не само в момента на придобиване, а и години след това, когато вземете в ръката едновременно елегантния и изключително практичен помощник, превърнал се в жизнена необходимост. Типичен пример за такъв инструмент е легендарната акумулаторна отвертка Bosch IXO, чиито над 13 милиона продажби красноречиво потвърждават това доказано твърдение.
В „зеленото“ семейство любителски инструменти на Bosch тя не е сама. Тук ще представим друг един, също така елегантен, едва ли не всекидневно потребен и много практичен инструмент – лазерната ролетка Bosch PLR 15. Така, както акумулаторните отвертки ограничиха до минимум използването на механичните отвертки дори и в дома, така и лазерните ролетки са на път да заменят класическите сгъваеми дървени метри и ролетките със стоманена лента. Със сигурност новият Bosch PLR 15 ще ускори този процес, и то не само в домашната работилница. Дори тя да се свежда до едно чекмедже с най-необходимите дребни инструменти, PLR 15 със сигурност има запазено място и сред тях. Защото всяка дейност по обзавеждане и поддръжка на дома започва и завършва с измерване на разстояния и дължини. Нещо, което с лазерна ролетка се прави много по-лесно, бързо и най-вече по-точно.
Подобно на миниотвертката IXO и ролетката PLR 15 заличава границите между традиционно запазените за мъже и жени сфери на творчество при подреждането и поддържането на дома. Изключително малък, практичен и максимално лесен за употреба, PLR 15 е инструмент, за който има място дори и в ръчната чанта – светая светих за всяка жена. Всичко казано дотук обяснява, защо ролетката се продава и поставена в елегантна метална кутия – чудесен подарък и за този, който го получава, и за този който го поднася.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото