Лазерни нивелири на KAPRO на впечатляващи цени


В стремежа за пазарно надмощие всеки успешен производител се стреми непрестанно да развива и усъвършенства своите продукти, да подобрява качествата и функционалността им. Да разширява и обогатява продуктовата си палитра, така че всяка обособена група клиенти със сходни интереси и потребности лесно да разпознае най-подходящия за нуждите си инструмент. По възможност такъв, чиято потребителска стойност и качество значително да надхвърлят обичайната за подобна покупка инвестиция.
Именно такъв е случаят с представените тук два модела лазерни нивелири на израелската фирма KAPRO. С над 30-годишен изследователски и производствен опит, тя е един от световните лидери, специализирал се в производството на измервателни инструменти – основно нивелири, от уреди с водна либела до пълната гама лазерни инструменти и лазерни ролетки, както и на различни механични инструменти за разчертаване, и др.
В България продуктите на KAPRO се внасят от фирма „Ташев-Галвинг“ ООД, която е единствен оторизиран партньор в страната ни.
Част от инструментите на KAPRO вече са познати сред читателите на „Направи сам” от тези публикации:
Нивелири с водна либела на Kapro
Цифров ъгломер на Kapro
Лазерни нивелири KAPRO
Към момента семейството лазерни нивелири фирма обхваща 33 модела от всички познати днес разновидности на този инструмент.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото