Лични предпазни средства Topmaster Professional


През 2021 г. „Евромастер Импорт Експорт“ ООД отбеляза 20-годишнината на своята популярна марка за ръчни механични инструменти Topmaster. Рекапитулацията бе, че „след 20-годишно неспирно разширяващо се присъствие на пазара и продадени над 30 млн. инструмента, Topmaster Professional се е наложила като една от най-продаваните марки ръчни инструменти у нас. През всички тези години марката бележи непрестанен ръст на продажбите, като само през 2020 г. са продадени над 2,3 млн. броя”.

Година по-късно, по време на честването на 30-годишнината на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, инж. Павлин Николчев, бранд мениджър за марката, заяви, че „Марката Topmaster Professional се е утвърдила като пазарен лидер не само в сегмента на професионалните ръчни инструменти, където тя е фокусирана по рождение, но и на целия пазар на ръчни механични инструменти в България.” Сред факторите, осигурили водещото място на Topmaster Professional на пазара, инж. Николчев специално подчерта изключително широкото портфолио, което включва над 1600 инструмента. Те покриват практически всички продуктови категории. В това отношение марката също е лидер на българския пазар. Ето защо, по-нататъшното развитие и разширяване на портфолиото на Topmaster Professional с нови категории инструменти и нови модели ще бъде един от фокусите в политиката на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД през следващите години.
Развитието на инструментите и марката Topmaster Professional от 2002 г. насам, лесно и детайлно може да се проследи по посветените на тях 41 статии, публикувани досега в сп. „Направи сам“.
С малки изключения, през всички тези години, марката се свързваше основно с разнообразните видове и модели инструменти и тяхното приложение. Някак незабелязано отвън остана нейното постепенното навлизане и в една друга, не по-малко важна, дори по-отговорна, продуктова сфера – личните защитни средства. За развитието на този пазарен сегмент през последните години „Евромастер Импорт Експорт“ ООД заделя все повече внимание и ресурси.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото