Малки ъглошлайфмашини Raider

Правейки в началото на годината преглед на пазара на любителски електроинструменти, не бива да пропуснем марката Raider. Задачата е с повишена трудност поради голямото разнообразие от видове машини, модели и приспособления с тази марка. Затова се стремим да представяме само новите видове машини, добавяни към колекцията, предлагана от фирма „Евромастер Импорт Експорт“, както и най-новите модели при най-често използваните в домашната работилница електроинструменти.
Преминаването от началото на годината на „Направи сам“ изцяло в Интернет многократно разшири читателската аудитория на списанието. Поради това си заслужава да кажем няколко думи за марката, която се наложи успешно на българския пазар на любителски електроинструменти. Raider има стабилни позиции също в Румъния и Македония, където компанията има представителства, все по-успешно се настанява на пазарите и в редица други страни в различни краища на света.
Фамилията електроинструменти Raider е създадена от фирма „Евромастер Импорт Експорт“ през 1997 г. Успехът на тези инструменти се дължи на оптималното нагаждане към спецификата на използването им в домашната работилница, с условията на съхранение и работа, както и с инвестиционните възможности на преобладаващия брой домакинства у нас. Накратко казано в електроинструментите Raider домашният майстор намира функционални машини за всякакъв вид дейности, които неизбежно се налагат при поддръжката, ремонта или доизграждането на дома и вилата. С оглед поддържането на ниски цени машините Raider са изчистени от някои характерни напоследък „екстри“, някои от които целят преди всичко привличане вниманието на клиента, без да имат съществено отражение върху функционалността на инструмента. Съществен момент в политиката на „Евромастер Импорт Експорт“ за налагане на марката е голямото разнообразие от модели, което разширява възможностите за избор.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото