Марката Raider покорява нови върховеОт създаването на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, нейната водеща, изключително успешна продуктова линия, са ръчните електроинструменти и машини, носещи утвърдената от над две десетилетия марка Raider. Трудно може да се намери вид дейност, за която да няма подходящия, често и тясно специализиран ръчен електроинструмент, настолна или друг вид машина с тази марка.
Създадена през 2000 г., към средата на 2022 г. „Евромастер Импорт Експорт“ ООД предлага около 750 машини с марката Raider, над 1100 аксесоара за работа с тях и други 1850 свързани артикула, носещи същата марка.
Продуктовата палитра с марката Raider е изключително широкообхватна, като предлага инструменти, предназначени за работа от домашната до професионалната работилница. Поради това семейството съдържа няколко подмарки, всяка от които е съобразена с потребностите на обособена група потребители. За всяка от тях, за многобройните поредни попълнения през годините с нови видове и нови модели електроинструменти, е писано многократно в списанието. На машините и инструментите с марката Raider досега са посветени 116 статии в „Направи сам“. Затова само ще ги споменем съвсем накратко.
Raider Power Tools. Това за инструменти, предназначени за хора с умения и желание да майсторят с ръцете си, изпитват вътрешна потребност сами да подобряват средата, в която живеят – дом, вила, градина и т.н.
Raider Pro. Тези машини са създадени с оглед потребностите на хора, основно занаятчии, които изкарват хляба си с дейности, изискващи производителни, удобни за работа, здрави и надеждни електроинструменти.
В начало на 2019 г. марката бе разширена с ново подсемейство Raider Pro R20 System, което представлява направлението акумулаторно захранвани електроинструменти, създадено и развивано на принципа една батерия (или повече) със зарядно устройство и множество инструменти, които работят с нея.
Raider Industrial. Това са машини, специално разработени и произведени за работа при високо и продължително натоварване.
За машините от серията Raider Industrial е създадена специална система на сервизно обслужване „от врата до врата“. След обаждане от клиента, куриерска служба взима и връща ремонтираната машина в рамките на 3 до 4 денонощия. Част от машините от серията Raider Industrial се ползват с 5-годишна гаранция.

Инж. Красимир Петков, Бранд мениджър за Raider

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото