Многофункционална прахосмукачка STIHL SE 33 за дома, работилницата и гаража


В този последен за годината брой на списанието, решихме да хвърлим поглед към гамата прахосмукачки, които „Андреас Штил“ ЕООД предлага на нашия пазар. И по-конкретно, да представим модела STIHL SE 33, който в сравнение с останалите, е подходящ и за използване в домашни условия, включително в домашната работилница, при поддръжка и ремонти на дома. Изборът ни бе повлиян и от традиционните за края на всяка година празнично настроение и нагласа за подаръци. Сред подбраните по критерия практичност придобивки за дома, безспорно влиза и тази прахосмукачка.
„Андреас Штил” ЕООД предлага на нашия пазар пълната гама от 5 модела прахосмукачки на STIHL. Всеки от тях заема своето място на стълбицата по технически параметри, функционални възможности и съответстваща на тях цена. Четири от тях попадат в категорията промишлени прахосмукачки. Известно изключение прави моделът STIHL SE33, който заема началното стъпало на споменатата стълбица. Със своите технически параметри, почистваща способност, възможности за сухо и мокро почистване, с богат набор от смукателни накрайници и други принадлежности, той допълва семейството прахосмукачки STIHL и разширява обсега от приложения.
Добавим ли към тези му качества и конкурентната, силно привлекателна цена, дверите пред STIHL SE 33 за използване в дома се отварят широко. Тя може да се използва и за почистване в мазето, домашната работилница и гаража, където възможността за мокро почистване, й дава незаменимо предимство пред обикновените домашни прахосмукачки.
STIHL SE 33 е многофункционална прахосмукачка за сухо и мокро почистване. Пригодена е също и за събиране на влажни дървесни стърготини, включително трици, които се използват за почистване на подови настилки, както и за събиране на разлята или използвана за миене на пода вода. Ето защо тя е незаменим помощник за използване в къщи и вилни сгради с двор, при които, освен типичните за обитаване стаи, прахосмукачката трябва да се справя още с почистване на тавана и мазето, да е пригодена за работа в домашната работилница и гаража. За този, както и за други модели, STIHL предлага набор от специализирани смукателни накрайници, предназначени за почистване на купето на автомобила – тапицерия, арматурно табло, подови настилки.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото