Мощни моторни пръскачки STIHL

img src=“http://napravisam.net/wp-content/uploads/2013/05/SR01.jpg“ alt=“SR01″ width=“543″ height=“392″ class=“alignleft size-full wp-image-22310″ />
Независимо дали става дума за овощна или зеленчукова градина, за лозя или други насаждения, всички те се нуждаят от агрохимическа обработка, без която добивите биха били по-ниски, а често и напълно компрометирани.
В зависимост от вида на растенията за тяхното лечение или много по-добре – за тяхното предпазване, в различните стадии на тяхното вегетативно развитие по месеци и в зависимост от метеорологичните дадености се използват различни препарати, най-често във вид на воден разтвор и по-рядко в прахообразно състояние. Те се разпръскват във вид на водна мъгла (аерозол), първите и под формата на фин прашец, вторите, така че да покрият листата и стъблата на растенията.
За третиране на по-големи площи и особено при овощните градини са необходими по-мощни и производителни технически средства, като най-често използвани са носените на гръб пръскачки, задвижвани от компактен двигател с вътрешно горене.
SR02
В стремежа си да предлага комплексни решения за всеки градинар и благодарение на лидерските си позиции при разработката и производството на модерни двутактови двигатели, особено подходящи за преносими инструменти за работа в градината и гората, STIHL непрестанно разширява и допълва гамата от преносими моторни пръскачки.
От началото на тази година у нас се продава най-новият, моделът SR 450, който заедно с SR 430 представляват тандем мощни пръскачки. С новите машини немската компания отговаря на все по-голямото търсене на по-мощни и по-производителни пръскачки. Именно в тази посока е и тяхното развитие, като освен това новите предлагат още по-висок комфорт при работа и по-добра защита на работещия.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото