Налични и очаквани нови машини на STIHL през 2022 г.

Председателят на Управителния съвет на STIHL AG г-н Михаел Трауб представя STIHL MSA 300 – най-мощният акумулаторен верижен трион в света към момента

„В STIHL фокусът е върху хората“, подчертава в изказването си по време на международната пресконференция, г-н Михаел Трауб, председател на Управителния съвет на STIHL AG. „Това важи за развитието на нашите продукти, което се съгласува постоянно с изискванията на нашите клиенти.“
През 2022 г. STIHL пусна на пазара множество нови продукти, други, предстои да излязат в скоро време. Част от тях са представени накратко в списанието въз основа на миналогодишния „Международен ден на медиите 2021“, организиран от STIHL. Други, вече са разгледани подробно в „Направи сам”, за трети, това ще бъде сторено в следващи броеве.

 

Г-н Михаел Трауб посочи следните нови модели:

 

Професионалната акумулаторна система AP
Към момента тя включва над 30 машини, предназначени за извършване на над дузина дейности, е попълнена с няколко нови модела.
– Верижен трион STIHL MSA 300. Той е най-мощният към момента в света сред акумулаторно захранваните верижни триони. Пуснат на пазара в средата на март 2022 г., той ще бъде наличен в България в края на лятото, началото на есента.
– Литиево-йонна батерия STIHL AP 500 S. Тази иновативна батерия с капацитет 337 Wh, позволяваща двойно по-голям брой цикли на зареждане, е специално разработена за захранване на този верижен трион, както и на други мощни машини на STIHL.
– Лек верижен трион STIHL MSA 220 T. Този модел оглавява световната класация по производителност на рязане сред акумулаторните триони, предназначени за работа в короната на дърветата.
– Акумулаторна ротационна ножица за премахване на плевели STIHL RGA 140. Машината е създадена за професионално почистване на избуяла нежелана растителност на места, труднодостъпни или недостъпни за коси, работещи с метален нож или найлонова корда.
STIHL BGA 300 е първата акумулаторно захранвана въздушна метла (уред за обдухване) на STIHL, предназначена за носене на гръб. Тя ще бъде пусната на пазара през септември 2022 г.

 

Вляво – MSA 300, вдясно – MSA 220 T

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото