Немската марка as – Schwabe на българския пазар – нови електрически кабели с макара, лампи и други електротехнически изделия

Schwabe1
Всеки, проучил по-внимателно електронния магазин на „Ташев-Галвинг“, би се впечатлил от количеството и разнообразието на производители и марки, които фирмата предлага на българския пазар, било чрез широката си дистрибуторска мрежа, в своите традиционни магазини или чрез добилия голяма популярност електронен магазин. Покрай всички, доминиращи на световния пазар гиганти, в продуктовата листа с над 50 000 артикула, фигурират и редица по-малки тясно специализирани фирми, чиито продуктите са не само на високо световно ниво, а немалко от тях са и уникални. В голяма част от тези партньорства „Ташев-Галвинг“ се явява изключителен вносител за нашата страна. Ето защо „Направи сам“ се стреми своевременно даинформира милионната си читателска аудитория за подбрана част от тези нови за страната ни продукти.
В този брой на списанието представяме немската фирма as – Schwabe, за чиито продукти от 2012 г. изключителен представител за България е фирма „Ташев-Галвинг“. Тя получава това партньорство в резултат на успешната си работа по налагане на българския пазар в периода 2010–2012 г. на продуктите на същия производител, но под марката Uni-Electra. Техният пазарен успех се дължи не само на доброто им качество и разнообразен асортимент, но и на значително по-добрите цени, спрямо преките им конкуренти с други марки. Промяната е в резултат на корпоративно обединяване и засяга само наименованието на производителя. Клиентите на „Ташев-Галвинг“, които вече познават продуктите на Uni-Electra, ще ги намират под марката as – Schwabe. Останалите ще имат тепърва възможността да се убедят в техните качества и технически характеристики, някои от които ги правят уникални.
as – Schwabe е сравнително млада фирма. В своята 35-годишна история тя се е утвърдила като производител на висококачествени изделия в областта на електротехниката. Произвежда електрически кабели с макара, всевъзможни други удължители, контакти, щекери и щепсели, светодиодни и други енергоспестяващи лампи с общо предназначение, както и специализирани за производствени и ремонтни цели, детектори за дим, изтичане на газ или вода, електронни релета за време, електронагревателни кабели за предотвратяване обледеняването на улуци и предпазване на водопроводи от замръзване, всевъзможни електротехнически изделия, защитени контакти и осветителни тела монтиране в градината и много други. Намерихме и зареждащо устройство за електрически автомобили.
Характерно за фирмата е, че освен големи серии за масовия пазар, тя има гъвкава политика и възможности да произвежда продуктови серии, съобразени с конкретните изисквания на своите клиенти.
Производството на as – Schwabe, Made in Germany, е съсредоточено основно в Германия и малка част в Румъния. Компанията има добре развити логистична мрежа, която е в състояние да изпълнява много бързо заявките на клиентите.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото