Новата колекция лазерни измервателни инструменти Topmaster Professional


2021 е годината, през която „Евромастер Импорт Експорт“ ООД отбелязва 20-годишнината на своята изключително успешна марка ръчни инструменти Topmaster Professional. За изминалите две десетилетия, с продадени над 30 млн. броя, те се наложиха като едни от най-продаваните ръчни инструменти у нас. За отбелязване е, че през всички години, продажбите им се развиват във възходяща линия. Дори и по време на икономическата криза, започнала през 2008 г., не им се отрази и пандемията COVID 19. Само през миналата година са били продадени над 2,3 млн. инструмента с марката Topmaster Professional. В статията „Topmaster Professional – 20 успешни години“ е проследено технологичното развитие и качествено израстване на инструментите Topmaster Professional, включително обособяването им след 2016 г. в три „поколения“, както днес се предлагат на пазара.
Клиентите и почитателите на марката ще запомнят юбилейната 2021 г. с редица нови качествени инструменти, част от тях в лимитирани серии, проектирани и създадени специално за отбелязване на годишнината. Несъмнен жест към техните бъдещи притежатели е и цената им, за която, според думите на бранд мениджъра за Topmaster Professional инж. Павлин Николчев, „не би могъл да се намери уред или инструмент, дори и със сходни технически параметри, който да им противостои“.
В началото на годината бяха обявени продуктовите групи, в които „Евромастер Импорт Експорт“ ООД пуска внимателно подбрани нови модели, предназначени за професионалните, а също и за по-претенциозните към инструментите си домашни майстори. Това са:
➢ Юбилейна серия комплекти инструменти.
➢ Нови професионални лазерни инструменти.
➢ Инструменти за авторемонтни работилници и сервизи.
➢ Професионални инструменти за сухо строителство.
➢ Лични предпазни средства.

Редакцията на „Направи сам“ пое ангажимент да представим пред читателите на списанието най-интересните от тези нови инструменти по реда на появяването им на пазара.
В този августовски брой на „Направи сам“ представяме:
– Новата колекция измервателни лазерни инструменти Topmaster Professional.
– Юбилейната лимитирана колекция от инструменти.

 

Нови измервателни лазерни инструменти Topmaster Professional
„Евромастер Импорт Експорт“ ООД има немалък опит в развитието и предлагането на лазерни измервателни инструменти. Първите от този вид с марката Topmaster Professional се появяват на пазара през 2006 г.
През юбилейната 2021 г. компанията обнови гамата лазерни инструменти, три от които, представяме тук.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото