Новата професионална водоструйна машина STIHL RE 232

STIHL1
Най-новото попълнение в семейството от общо шест модела на водоструйни машини, които „Андреас Штил“ предлага към момента на нашия пазар, е STIHL RE 232. Той е един от трите, които немската компания пусна на пазара в началото на лятото с цел да засили още повече присъствието на марката на този силно конкурентен пазар. И по-конкретно – в неговия професионален сегмент.
Като незаменим инструмент за почистване на всевъзможни елементи в двора, градината и по-големи паркове, за поддържане на градинска и селскостопанска техника, на превозни средства, за почистване на строителни площадки и в ред други дейности, подвластни единствено на силната водна струя, водоструйните машини много успешно допълват широката гама машини и инструменти за градината и гората с марките STIHL и VIKING, които много десетилетия наред са еталон за най-високо качество.
Дори и беглият поглед върху страницата на „Андреас Штил“ показва, че палитрата от водоструйни машини покрива целия диапазон от интереси и пазарно търсене: по технически и експлоатационни характеристики, сфери на приложение и не на последно място – по ценово позициониране. Предлагат се модели с работно налягане от 100 до 150 bar в широк ценови диапазон. Повече информация за актуалните към момента модели RE 88, RE 98, RE 109, RE 129 Plus и RE 163 Plus може да намерите в тази статия. На RE 163 Plus е посветена и отделна статия в списанието.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото