Новите модели акумулаторни ножици на STIHL за жив плет


На прага на есента STIHL обнови гамата си акумулаторни ножици за жив плет. Новите HSA 50, HSA 60 и HSA 100 вече се предлагат на нашия пазар от „Андреас Штил“ ЕООД.
Първите две машини принадлежат към акумулаторната серия AK. Те са предназначени за работа в домашни градини със средни и по-големи площи с жив плет. Машините от тази серия са създадени да удовлетворяват изискванията и на най-претенциозните домашни градинари. С тях може да се извършват и дейности, близки до професионалното градинарство. Работят с батерии STIHL AK 10, AK 20 и AK 30.
Третата ножица – STIHL HSA 100, е професионален инструмент, който се захранва с батерии AP или AR.
Тези, както и всички останали акумулаторни машини за работа в градината, са изключително популярни и особено търсени при използването им в населени места и райони, където шумът, още повече, отделянето на изгорели газове, са крайно нежелани, дори и забранени. Те позволяват продължителна работа, без да е необходимо да се използват защитаващи слуха средства (антифони).
На сайта на „Андреас Штил“ ЕООД има подробна информация за новите модели. Поради това ще фокусираме вниманието си само върху някои характерни за тях отличителни белези и предимства.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото