Новият магазин на „Ташев-Галвинг”

IMG_2871sПрез юни т.г. отвори врати най-новият магазин на фирма „Ташев-Галвинг“. В случая понятието магазин не стои съвсем на място, защото става дума за хале с разгърната площ 1200 m², събрало на едно място голяма част от близо петдесетте хиляди артикула, които фирмата предлага на своите клиенти – професионални строители и монтажници, занаятчии, напреднали в занаята домашни майстори и хора, нуждаещи се от технически продукти за обзавеждане и поддържане на дома и градината.
Пускането в експлоатация на новия магазин е мащабна стъпка в развитието на компанията, която ще разшири и затвърди още повече нейните водещи пазарни позиции. Това е събитие, което засяга не само столичните жители, защото „Ташев-Галвинг“ е фирма с национално покритие и значение. Освен с директни продажби чрез своите магазини, фирмата е голям дистрибутор, захранващ широка мрежа от регионални търговски фирми, тя е и значим доставчик за големите търговски вериги от вида „Направи си сам“.
Откриването на новия магазин ще позволи по-нататъшно обогатяване и разширяване на и без това огромния асортимент от стоки. Значително увеличената търговска площ позволява по-прегледното излагане на стоките, групирани в няколко основни направление – водонагревателни електроуреди, санитарни прибори и всичко останало, необходимо за изграждане на бани и кухни, всевъзможни фитинги и други елементи за водопроводни и канализационни инсталации, лако-бояджийски материали и инструменти за тяхното нанасяне и подготовка на основата, абразивни материали за рязане и обработка на метални и неметални изделия, осветителна техника и електротехнически изделия, електрически кабели, битова електроника, мебелен обков, крепежни елементи, всевъзможни железарски изделия и много други. В момента се довършват още две самостоятелни зали – едната е за продажбата на измервателни инструменти, а другата – за продажба на ръчни механични инструменти.
IMG_2837sIMG_2870sПрегледното подреждане и излагане на продуктите улеснява клиентите бързо и лесно да се ориентират и да направят оптимален избор на пълния комплект от необходимите им елементи за изпълнението на даден проект или ремонт.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото