Нови верижни триони на STIHL

Читателите на списанието, редовно информирани за новостите в производствената програма на немската компания STIHL, едва ли ще бъдат изненадани от новината, че нейното представителство у нас АНДРЕАС ШТИЛ ЕООД в началото на годината пусна на пазара редица нови модели машини за работа в гората и градината. Не може да не подчертаем също, че марката STIHL не само отстоява водещата си роля в техниката за дърводобив, грижа за горите, за овощните и градински насаждения, но и непрестанно разширява своя пазарен дял, включително и на българския пазар. Това се постига чрез разработването и производството на все по-усъвършенствани машини, добре развита търговска мрежа в близост до клиента, безотказен сервиз и оптимална маркетингова политика – иначе казано редовно провеждане на промоционални акции, които добавят към високото качество на машините и примамливо ниски цени.
Тази практика датира от години. В началото на годината, когато лозарите зарязват ритуално своите лозя, а пролетта все по-осезаемо напомня за себе си, АНДРЕАС ШТИЛ ЕООД предлага на клиентите си нови още по-привлекателни модели, както и промоционални, също така силно изкушаващи, цени.
Сред новостите на нашия пазар ще откроим по-напред новите модели бензинови верижни триони, машините, с които STIHL от години е неизменният технологичен и по продажби лидер в света. Сред тях се откроява най-ярко моделът STIHL MS 261, който е разработен като наследник на изключително популярния сред професионалистите модел STIHL MS 260. Техническите и експлоатационни характеристики на досегашния модел са развити и допълнени с редица новости, които бързо издигнаха неговият наследник на най-високото място в средния клас по мощност.
Другите два модела, които АНДРЕАС ШТИЛ ЕООД пуска на нашия пазар, са леки триони адресирани предимно към любителите градинари. Те са съобразени, включително и ценово, със спецификата на тази група клиенти, отговарят на стремежа на любителите градинари да получат една максимално удобна за работа и дълготрайна машина с качеството на STIHL, на цена близка до тази, на която се предлагат моделите на безименни производители, които често не смеят и да заявят открито своята марка. С две думи за работа в градината, била тя овощна или домашна, са предназначени новите моторни триони STIHL MS 231 и MS 251.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото