Нови електроинструменти на DeWALT с мрежово захранване


Под непрестанно засилващия се наплив и пазарен натиск от страна на акумулаторните електроинструменти, ръчните машини, захранвани с мрежово напрежение като че ли останаха по-встрани от общественото внимание. Възприемат се като неща традиционно, установено отпреди много десетилетия, докато акумулаторните все още са „модна стока“, макар и вече ежедневна.
Захранваните от електрическата мрежа инструменти също биват развивани и усъвършенствани с темпове, налагащи появата на все по-нови и усъвършенствани модели. Някои от тях, бележещи и най-високото ниво на техническо развитие към даден момент. Включително нашумелите през последните години безчеткови електродвигатели все по-уверено навлизат и в територията на електроинструментите с класическо, мрежово, захранване.
Затова тук решихме да представим няколко от най-новите модели електроинструменти на DeWALT, които бяха демонстрирани по време на партньорската среща на „Ташев-Галвинг“ ООД „Есен 2017“ в Боровец.
При подбора се съобразихме и с още един дълбоко вкоренен в бита ни факт ‒ последният месец на годината е време за подаръци. А какъв по-добър, стойностен и с дълготраен ефект за истинския домашен майстор или професионалист в занаята има от „породист“ инструмент, каквито безспорно са електроинструментите на DeWALT. Затова четири от описаните тук машини са еднакво подходящи за всяка работилница, докато полирмашината клони повече към професионалната.
Машините на световноизвестната марка DeWALT се отличават с оригинален и същевременно ергономично издържан дизайн. Марката е известна с безапелационното качество на своите продукти. Подбраните от нас машини за пореден път доказват това.

Вибрационна шлайфмашина DWE6411

Този модел е представител на групата вибрационни шлайфмашини. С голяма вероятност те са измежду първите появили се на пазара електрически шлайфмашини. Имат по-просто устройство от останалите два основни вида – ексцентър- и лентови шлайфмашини.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото