Новото поколение инструменти Topmaster Professional

topmaster1
Topmaster Professional е най-разпознаваемата и популярна марка за ръчни механични инструменти в България. Преобладаващата част от тях имат характерния за марката жълт цвят, поради което от години се открояват и все повече изпълват щандовете за инструменти на големите търговски вериги от вида „Направи си сам“, както и над петстотин по-малки магазини за инструменти в цялата страна. Марката обхваща разнообразна гама от инструменти.
С Topmaster Professional българската фирма „Евромастер Импорт Експорт“ развива и предлага своите ръчни механични инструменти вече над 16 години, при това далеч не само на българския пазар. Те намират все по-добър прием и в над 10 други държави в Европа и Близкия Изток.
За международната популярност на инструментите Topmaster Professional значителен принос има и участието на „Евромастер Импорт Експорт“ на две водещи в света специализирани технически изложения, където българската фирма успешно представя и другата своя водеща марка – електроинструментите Raider. Това са утвърденото от десетилетия Eisenwarenmesse в Кьолн и China International Hardware Show (CIHS), което се провежда в Шанхай – изключително мащабна и влиятелна проява, която привлича посетители от цял свят.
Към момента с марката Topmaster Professional се предлагат над 1000 артикула. Гамата непрестанно се допълва и разширява с нови видове инструменти, както и с още по-усъвършенствани модели на вече утвърдени видове. В каталога на Topmaster Professional те се отличават лесно по надписа NEW.
В навечерието на 25-годишнината от основаването на „Евромастер Импорт Експорт“ решихме да надникнем в развойното бюро на фирмата – там, където се проектират новите инструменти.
За представяне на новостите в развитието на инструментите и тънкостите, характеризиращи най-новите модели, потърсихме експертното мнение на инж. Калин Анков, продуктов мениджър за Topmaster Professional, специалист с 15-годишен опит в сферата на ръчните механични инструменти и 10-годишна работа за развитието на тази марка.
В продължение на близо 3 часа пред представител на редакцията на „Направи сам“ той направи детайлен преглед на новите продукти, въведени в продажба през 2015 – 2016 г. Демонстрира техните качества и конкурентни предимства, поясни и пътя, който всеки нов модел изминава от проекта до склада за готова продукция.

Думата на специалиста
topmaster2
Марката Topmaster Professional обхваща много широк диапазон от продукти, които покриват разнообразни сфери на приложение като строителство, металообработване, дървообработване, водопровод, електро- и други инсталации, градина и др. Особено силно застъпени са инструментите, предназначени за поддържане и ремонт на автомобили и други превозни средства. Това обяснява и силното представяне на марката през последните две години при редица прояви от света на автомобилния спорт у нас. Част от тях са: Grand Prix Русе, Volkswagen Club Fest, Tuning Show и др.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото