Новото, трето поколение клещи Topmaster Professional


Създадената през 2001 г. марка Topmaster Professional през изминалите вече 17 години планомерно и уверено се наложи като една от най-популярните и разпознаваеми марки за ръчни механични инструменти у нас. Почти няма магазин, предлагащ ръчни инструменти, дори и от квартален калибър, в който оцветените в жълто и черно инструменти на българската фирма „Евромастер Импорт Експорт“ ООД да не присъстват, често и да доминират. Да не говорим за специализираните вериги от вида „Направи си сам“ и други големи магазини за професионални и домашни майстори. Инструментите с утвърдената и от години наложила се марка Topmaster Professional намират добър прием и в съседните страни, както и в редица други държави от Европа и Близкия Изток.
От първото представяне през далечната 2003 г. на отделни инструменти Topmaster Professional в списание „Направи сам“ и първото цялостно представяне на марката с нейните над 100 инструмента през 2005 г., през отминалата юбилейна за „Евромастер Импорт Експорт“ ООД 25-годишнина каталогът на Topmaster Professional надхвърли 1000 различни по вид и предназначение инструмента. Последните две години на пазара уверено се появи и новото, второ поколение инструменти с тази марка.
Сега, само година по-късно, „Евромастер Импорт Експорт“ ООД продължава развитието на Topmaster Professional, илюстрация за което е поредното ново, вече трето поколение клещи, които условно ще наречем „2018“.
Имахме възможността лично да се убедим в качествата и специфичните предимства на тази най-нова към момента генерация, като тествахме в редакционната ни работилница по един представител от няколко вида клещи – общо 11 модела.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото