Ново поколение перфоратори в най-лекия класПо традиция Bosch ознаменува началото на всяка календарна година с пускането на редица нови модели електроинструменти. Така немският гигант предоставя на клиентите си още по-производителни, по-износоустойчиви и по-ергономични инструменти, от една страна, а от друга – недвусмислено затвърждава лидерските си позиции на световния пазар.
В този първи за годината брой на списанието ще ви представим няколко нови модела на перфоратори в професионалния и любителския клас поотделно.
С новите GBH 2-24 DF Professional и GBH 2-24 D Professional Bosch извършва смяна на генерацията перфоратори в двукилограмовия и най-лек клас машини. С тези два модела Bosch подменя досегашния много успешен лек перфоратор GBH 2-23 RE Professional, а клиентите получават две нови машини с около 25% по-голяма ударна и пробивна мощ и с толкова по-голяма дълготрайност.
Добрата новина засяга много широк кръг от професионални майстори, които изкарват хляба си с монтажни и различни ремонтни дейности, свързани с пробиване на множество отвори предимно в бетон и тухлена зидария, които също така се нуждаят от лек къртач за неголеми по обем работи – примерно изсичане на канали за прокарване на електропроводи и тръбни инсталации. Именно съчетанието между лека, повратлива и удобна за работа, минимално натоварваща ръцете машина с висока производителност, достатъчна за преобладаващите приложения в строителната и монтажна практика са направили перфораторите от най-лекия теглови клас в най-често използваните машини.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото