Партньорска среща „Есен 2019“ на „Ташев-Галвинг“ ООД

Тазгодишната традиционна есенна среща на „Ташев-Галвинг“ ООД, събираща на едно място представители на широко разклонената в страната търговска партньорска мрежа с чуждестранни производители, се проведе на 27–28 септември в Ямбол. Характерно за нея бе участието на фирми производители, за които „Ташев-Галвинг“ ООД е единствен или основен вносител на българския пазар. Това означава внимателно планирано и реализирано сътрудничество още от подбора на една или друга компания, последвана от упорита съвместна работа за успешното налагане на нейните продукти, съобразено с особеностите на българския пазар. Затова на тази среща нови партньорства не бяха обявени. Представителите на фирмите производители разполагаха с повече време и по-добри условия да представят продуктите си чрез разнообразни демонстрации, нагледно изтъкващи техните качества и производствени възможности.
В срещата участваха добре познатите и радушно приети на нашия пазар фирми, многократни участници в партньорските срещи на „Ташев-Галвинг“ ООД: Wolfcraft, Rubi, Fervi, City Pumps. За световно известната с над 300-годишна история компания Husqvarna Constrution това бе второ участие. По време на пролетната среща на „Ташев-Галвинг“ ООД бе обявено новото, изключително перспективно сътрудничество. Тогава бе и първото й публично представяне пред подбрана част от търговската гилдия, специализирана в търговията със строителна техника. Това партньорство буквално започна с „летящ старт“, като между пролетната и есенната партньорски срещи на „Ташев-Галвинг“ ООД бяха проведени още две прояви за демонстрация на възможностите на машините на Husqvarna Construction. В Пловдив представители на местните строителни фирми завистливо наблюдаваха безпощадната към бетона работа на първия в България робот за разрушаване на строителни конструкции DXR 270, който с лекота изпълняваше дневната норма на 15 майстори с мощни перфоратори. Седмица преди ямболската среща на територията на търговския комплекс на „Ташев-Галвинг“ ООД в столицата, машините на Husqvarna Construction за рязане и пробиване на бетон, за трамбоване и др. убедително демонстрираха своите възможности пред представители на строителния бранш.
Както вече стана дума, на тазгодишната есенна среща приоритет имаше демострационната част. Комплексът на „Ташев-Галвинг“ ООД осигури много добри условия за тестване и демонстрации на машините.

 

Wolfcraft

Още в началото на срещата тон за нейното протичане дадоха от немската компания Wolfcraft, която през тази година отпразнува своя 70-годишен юбилей. Тя бе представена от г-жа Нора Штробъл и г-н Саша Ябланович. Сред новостите в продуктовата листа на Wolfcraft бяха боркорони, предназначени за сухо пробиване на облицовъчни плочи. Новаторското при тях е, че те се самоохлаждат чрез затворен в тялото им парафин. При нагряване той се втечнява, поглъща топлина и спомага за нейното отвеждане, като по този начин оглажда режещата част. Те са изключително удобни при работа с твърди материали като гранитогрес, а пробиването може да става с винтоверт или с ъглошлайфмашина. При голям интерес от страна на участниците в срещата премина демонстрацията на различните видове стеги – сфера, в която Wolfcraft е лидер на масовия пазар, на комплекта приспособления за професионално монтиране на врати и др.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото