Партньорска среща на „Ташев-Галвинг“ – представяне на Makita

Makita1
Японската компания Makita е дългогодишен партньор на „Ташев-Галвинг“, която фирма има значителни заслуги за популяризиране на марката, особено след основаването през 2008 г. на „Макита България“ ЕООД. Тя е постоянен участник и на всички партньорски срещи, проведени досега от „Ташев-Галвинг“.
Makita2
Скромен принос за популяризиране на Makita, при това 2 години преди създаването на „Макита България“ ЕООД, има и списание „Направи сам“, представяйки пред своята аудитория технически образовани и подготвени читатели антивибрационната система на Makita AVT, световна новост по това време, както и редица конкретни машини.
За техническото ниво на Makita по това време и особено за постиженията й при внедряването в мощни машини на все още пробиващите си път литиево-йонни батерии, може да се съди и от публикациите:
» Серия ръчни инструменти на Makita с литиево-йонни батерии
» Миниотвертка с максимални възможности от Makita
» Перфоратор с акумулаторно захранване на Makita
» Универсален циркулярен трион Makita LF1000
» Нови машини на Makita
Makita3
Днес, годината, в която японският гигант навършва 100 години от основаването си, на партньорската среща на „Ташев-Галвинг“ Makita бе представена основно с едни от последните си постижения в сектора на акумулаторно захранваните електроинструменти, както и с антивибрационните си системи.
С тази нелека задача за пореден път блестящо се справи г-н Илчо Стаменов, лектор-демонстратор, чиито презентации, по наше мнение, все още са основният източник в страната ни за задълбочена и компетентна техническа информация за новите продукти на Makita. От сайта на „Макита България“ ЕООД, който е с изключително търговска ориентация, е видно, че само в столичния град компанията е привлякла 19 търговски фирми от най-различен калибър и пазарно влияние. Споменаваме това, за да отдадем в пълна мяра заслуженото на г-н Стаменов и на колегите му от търговския екип, за популяризиране на техническите постижения на тази световна марка пред едновременно и многобройна, и разнородна аудитория.
Неговата презентация може да бъде разделена на две основни части.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото