Партньорска среща на „Ташев-Галвинг“ ООД „Есен 2018“ с участието на RUBI, DECA, Bosch, Fervi, Hitachi, REM Power, Makita, Rodcraft, Tyrolit, Stanley, Black & Decker и DeWALT


Традицията се гради с години. Когато една проява се провежда без прекъсване години наред и всеки път с все по-многолюдно и представително участие, с нарастващо значение и влияние.
Такава утвърдена традиция е поредната партньорска среща, втора за тази година, която „Ташев-Галвинг“ ООД проведе на 28 и 29 септември в Ямбол. Тези срещи събират представители, предимно собственици и управители, от над 300 водещи български фирми, изграждащи обширната партньорска търговска мрежа на „Ташев-Галвинг“ ООД в страната. Чрез нея се продава голяма част от електроинструментите, машините и други материали – над 70 000 артикула от 96 чуждестранни производителя, на които „Ташев-Галвинг“ ООД е ексклузивен или основен дистрибутор за страната ни.
За пръв път тази петнайсета поред среща се проведе в Ямбол, където „Ташев-Галвинг“ ООД разполага с голям, модерно оборудвана складова база, в която се помещават изложбен, демонстрационен и търговски център. Новата материална база на „Ташев-Галвинг“ ООД предоставя много добри условия за провеждане на традиционните партньорски срещи, защото фирмите производители имат възможност да създават собствени временни демонстрационни центрове с колкото пожелаят изложени на тях машини, добри условия за демонстрации, тестване и сравняване на машините им, без опасност, например, мощният сноп искри от диска за рязане на стомана да подпали намираща се в близост хотелска палма, както вече се е случвало преди години.

Инж. Стефан Стефанов, ръководител направление „Електроинструменти“, открива срещата

Може да се каже, че първа стъпка в тази насока бе направена по време на пролетната дистрибуторска среща, когато макар и за ден, обширното пространство около централния магазин на „Ташев-Галвинг“ ООД в кв. Дървеница на столицата бе превърнат в оживено специализирано техническо изложение, което събра много изложители и посрещна многобройни посетители. При това не само търговски партньори, но и много специалисти, професионалисти и занаятчии, хора, които се интересуват от новостите в света на електро- и ръчните инструменти, на различните машини и други артикули, които „Ташев-Галвинг“ ООД предлага на нашия пазар. Оценката за това начинание, и на изложителите, и на търговците, бе единодушно силно хвалебствена.
Същата идея бе реализирана на още по-високо ниво при организацията на срещата в Ямбол. Мястото за демонстрации е много подходящо – централната за страната складова база на „Ташев-Галвинг“ ООД, чийто основен ремонт и цялостно обновяване бяха току-що завършили. Със своите три етажа, един от които подземен, и обща площ от над 3000 m2, обзаведена с модерни транспортни асансьори, автоматизирана система за складово стопанство, всевъзможни наблюдателни, охранителни и други електронни системи, новата складова база, център от който се захранват със стока магазините на търговските партньори в страната, е предпоставка, която тепърва ще позволи разширяване на търговската дейност на „Ташев-Галвинг“ ООД и ще улеснява неговите партньори. Новата сграда предоставя също така отлични възможности за създаване на постоянни или временни експозиции, за провеждане на различни прояви, стимулиращи развитието на бизнеса било в местен или национален мащаб.

За участниците в срещата, които посетиха складовата база за пръв път, бе много интересно и полезно да се запознаят на място с нейните възможности и начин на функциониране. Съществено предимство е и това, че тя се намира в непосредствена близост до магистрала „Тракия“, което допълнително улеснява транспорта на стоките.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото