Партньорска среща на „Ташев-Галвинг“ – „Пролет 2019“

На 17 и 18 май т.г. „Ташев-Галвинг“ ООД проведе своята 17-та поред и втора за тази година пролетна партньорска среща. Вече става традиция тези срещи да се провеждат в Ямбол – в новата обширна, модерно оборудвана складова база и търговски център на „Ташев-Галвинг“ ООД. Той предоставя отлични условия за презентации и демонстрация на машини и инструменти.

Тези срещи винаги са привличали и привличат голям интерес от страна на фирмите производители и доставчици на продуктите. Както и на фирмите от дистрибуторската мрежа на „Ташев-Галвинг“ ООД, която покрива цялата страна.

Това, с което тази среща се откроява, е броят на участващите в нея производители. Срещата ще се запомни и с това, че на нея бяха представени, повече от всякога, нови участници и нови партньорства, предимно в професионалния сегмент машини и инструменти. В крайна сметка всички останаха много доволни от организацията, убедени в ефекта, който срещата ще окаже за развитието на техния бизнес.

На срещата бе представена търговска и техническа информация, подкрепена с множество демонстрации на нови продукти на фирмите: FERVI, Robert Bosch, Storch, Евромастер Импорт Експорт (марките Metabo и Raider), Battipav, CITY PUMPS, Husqvarna Construction, REM Power, DeWALT, Makita.

 

Г-н Франческо Матиоли, представител на FERVI

Италианската FERVI e измежду фирмите, които редовно участват в годишните партньорски срещи на „Ташев-Галвинг“ ООД. Това несъмнено е свързано с бързо развиващото се партньорство между тях. Също и на все по-широката палитра от  продукти на FERVI, които намират добър прием на българския пазар.

Нейният представител, г-н Франческо Матиоли, направи преглед на основните производствени и търговски показатели и представи актуални към момента данни за развитието и възможностите на фирмата. Понеже вече сме имали възможност да представим FEVI в сп. „Направи сам“ , тук ще посочим само постигнатият през 2018 г. оборот – 24, 3 млн. евро, което прави ръст от 8,2% в сравнение с 2017 г. Характерно за FERVI е, че предлага богат асортимент от продукти с добро качество на конкурентни цени.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото