Партньорска среща на „Ташев-Галвинг” – представяне на REMS

REMS-rem-1

Измежду компаниите, на които особено приляга понятието „за професионалисти“ напълно се вписва и немската REMS. Самата тя се определя  като фирма, намираща се винаги на върха на техническия прогрес и развитие.

Развитието на компанията, нейната специализация, основните продуктови групи и някои от най-силно наложилите се на пазара инструменти и машини бяха представени от нейния търговски представител за България г-н Петко Сяров.

От създаването си през 1990 г. досега REMS следва тясна специализация първоначално в производството на ръчни инструменти, а след това на електроинструменти и машини за обработка на тръби, основно за водопроводни и отоплителни инсталации. Стриктното следване на девиза на нейния основател Кристиян Фьол „REMS трябва да бъде по-добър“ извежда и задържа компанията като водещ производител в своята област. Нейните силно иновативни и висококачествени електроинструменти и машини са високо ценени от специалистите и намират широко приложение при строителството и ремонта на милиони обекти по целия свят. От тях печелят и специалистите, които си изкарват хляба с тях, и търговците, които ги продават. А най-вече клиентите, чиито инсталации са направени с високо качество благодарение и на инструментите на REMS.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото