Партньорска среща на „Ташев-Галвинг” – представяне на Hugo Brennenstuhl

Немската фирма Hugo Brennenstuhl GmbH за пръв път представи продуктите си на организирана от „Ташев-Галвинг“ партньорска среща. Редовните читатели на „Направи сам“ вече познават, при това в подробности, повечето от основните групи продукти, допринесли за авторите на фирмата, за нейния успех като водещ доставчик на такива взискателни пазари като немския и в редица други силно развити икономически държави.

Brennenstuhl-представяне-rem-1

Г-н Хорст Фрай, директор експорт, представи фирмата като цяло, основните продуктови групи и някои от най-новите и атрактивни за широк кръг от клиенти модели.

Brennenstuhl е семейна фирма, основана от Хуго Брененщул през 1958 г. със седалище в Тюбинген, Германия. В своята 56 годишна история фирмата се утвърждава като водещ производител в областта на електротехниката и електрониката. Продала е над 100 млн. продукти с марката Brennenstuhl, разполага с над 30 000 търговски партньори в над 100 държави. Разполага с производствени поделения в Германия (3 завода), Франция, Австрия, Швейцария и Китай, както и собствени сервизни бази в 12 държави.

Компанията е специализирана основно в няколко продуктови направления, част от които имат предимно професионално предназначение и друга, която е насочена най-вече към сферата на бита.

» Електрически разклонители, удължителни кабели и макари, в което производство Brennenstuhl е пазарен лидер. Разнообразието от модели е изключително голямо. Сред разклонителите се открояват моделите с електронна защита срещу пренапрежение, включително срещу индуктирано от мълнии високо напрежение. Предлагат се модели с класически дизайн, други, с елегантна форма, са предназначени за поставяне върху бюро. Интерес представляват и разклонителите с вграден цифров честотомер, волтметър, амперметър и ватметър, позволяващи не само текущо измерване на основните величини на електрическия ток, но и отчитат директно в парична стойност изразходваната електроенергия по дневна и нощна тарифи.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото