Партньорска среща на „Ташев-Галвинг“ с участието на Bosch, Collomix, Tyrolit, Wolfcraft и Knipex

1
След проведената през май първа за годината партньорска среща, в края на октомври т.г. фирма „Ташев-Галвинг“ затвърди традицията да провежда и есенно издание на тази очевидна ефективна форма на делово сътрудничество. Организирането годишно на две, а в скоро време навярно и на повече подобни прояви, се дължи на бързото разрастване на бизнеса на „Ташев-Галвинг“, при това в няколко направления. Броят на чуждестранните производители, желаещи да си партнират с българската компания, продължава да се увеличава и очевидно не е достигнал точка на насищане. От друга страна, мрежата от местни фирми, за които „Ташев-Галвинг“ се явява основен дистрибутор, също се разраства. Въвеждането на новата информационна система и електронен магазин силно улесниха работата на фирмите от страната, позволи им да реализират по-голям оборот и печалба. От друга страна продуктовата гама на „Ташев-Галвинг“ е не само огромна по количество. Тя обхваща разнообразни високотехнологични продукти, чието бързо усъвършенстване и непрестанно нарастващият поток от нови модели изисква търговците да познават в детайли техните особености и конкурентни предимства. Именно това е основната притегателна сила, която и този път събра около стотина управители на фирми и друг ръководен персонал. В рамките на два дни те имаха възможност да се запознаят с множество нови продукти и техните силни страни директно от представителите на петте компании. Получиха и информация за развитието и новите възможности на информационната система и електронния магазин на „Ташев-Галвинг“.
Tashev2
Есенната среща бе проведена в луксозния хотелски комплекс „Еуфория“ в Боровец. Това бе отличен избор на организаторите както за деловата част от програмата, така и с изтънчените възможности за отдих и укрепващи здравето балнеолечебни процедури.
На тези срещи участват предимно вече добре познати производители и марки, обявяват се и нови партньори, чиито продукти се вливат в продуктовата гама на „Ташев-Галвинг“. Този път това бе немската фирма Wolfcraft. Понеже разполагахме с тази информация от по-рано, тя и нейни характерни продукти бяха представени в списанието ни седмица преди проявата.
Тъй като „Направи сам“ се стреми своевременно да информира читателите си за новостите в света на инструментите и машините, за повечето от представените на срещата машини и инструменти вече има публикувани статии – нещо, което улеснява читателите на списанието да „присъстват”, макар и задочно, на срещата.
За да свием обема на статията в приемливи за четене граници, представяме продуктите на Collomix, Bosch и Tyrolit поотделно, а тук накратко ще се спрем само на Wolfcraft и Knipex.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото