Партньорска среща на „Ташев-Галвинг“ с участието на Hitachi, Bosch, Makita, Tyrolit, fischer, „Спарки Елтос“

Intro1
В средата на април „Ташев-Галвинг“ проведе в Ловеч своята поредна и първа за 2015 г. двудневна партньорска среща. Участниците в нея се запознаха с най-новите продукти на няколко от световните компании, чиито продукти „Ташев-Галвинг“ предлага много успешно в България. Този път това бяха Hitachi, Bosch, Makita, Tyrolit, fischer, „Спарки Елтос“. Представена бе и колекция от най-нови модели инструменти на DeWALT, марка, която през последните години намира все по-голям дял в продажбата на професионални електроинструменти на водещия български дистрибутор.
Изборът на града, столица на българското производство на ръчни електроинструменти, не бе случаен, защото програмата включваше и над тричасово посещение в завода на „Спарки Елтос“. Това внимание очевидно се дължи и на факта, че няколко години поред „Ташев-Галвинг“ получава приза за фирма с най-голям принос в продажбата на ловешките електроинструменти в България.
Intro2
Тази среща ще се запомни и с най-масовото досега участие на представители на фирми от партньорската мрежа на „Ташев-Галвинг“. Организаторите осигуриха отлични условия за делова работа и отдих. Луксозният хотел „Президиум палас“ не можа да побере всичките близо 90 участника, което наложи настаняване и в още два хотела.
Все по-многочисленото присъствие на тези партньорски срещи и особено активното участие по време на фирмените презентации и практически демонстрации, е верен барометър за това, че търговската дейност на „Ташев-Галвинг“ и неговите основни партньори в страната се развива все по-успешно. Както се изразиха неколцина управители на фирми в неформални разговори „бизнесът върви, върви и то успешно“.
Intro3
„Ташев-Галвинг“ има собствена мрежа от магазини, която получи мощно развитие с откриването преди по-малко от година на най-новия магазин в столицата, създаде и непрестанно развива най-сполучливия в страната ни с подобна продуктова специализация електронен магазин, предлагащ над 50 000 артикула. Тя е и голям доставчик на веригите магазини от типа „Направи сам“. Едновременно с това „Ташев-Галвинг“ развива много умела взаимно изгодно партньорство с над 200 по-малки фирми. Мрежата, чрез която тя обхваща цялата страна, достига и до малките градове, включва подбрани местни фирми с влияние и авторитет в своя регион.
Intro4
Техният бизнес във все по-голяма степен, а за някои и в преобладаващата си част, зависи от „Ташев-Галвинг“ и нейната политика, позволяваща им да се развиват и израстват. По традиция тази част от програмата бе изнесена от инж. Стефан Стефанов, търговски мениджър в „Ташев-Галвинг“. Той представи и отговаряше на запитвания, свързани с начините на заявка и разплащания, специалните бонуси за много десетки хиляди лева, които фирмата е раздала на партньорите си за реализираните през 2014 г. продажби, за организацията на сервизната дейност. Той представи и новите партньорства (например с немската фирма Wera, производител на изключително качествени ръчни инструменти) и свързаните с това нови продукти. Измежду дежурните теми бе и развитието на електронния магазин, който освен за продажба на крайни клиенти, се явява и портал за цялостна организация на търговската дейност с партньорската мрежа.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото