Подбрани акумулаторни електроинструменти STANLEY FATMAX

Fatmax1
Американската компания STANLEY има 173-годишна успешна история. С над 80 притежавани от нея убедително наложили се на световния пазар търговски марки тя е най-големият производител на инструменти в света. Има заводи в 124 държави, в компанията работят над 52 000 души, а оборотът й през 2014 г. надхвърля 11 млрд. щатски долара.
Благодарение на дългогодишното сътрудничество на STANLEY с „Ташев-Галвинг“ през последните пет години се стремим в списанието редовно да представяме подбрани модели от най-новите и представляващи по-голям за българския пазар интерес ръчни електроинструменти с марките DeWALT, Black&Decker и STANLEY FATMAX, които също принадлежат на групата.
Докато първите две с над 100-годишни традиции марки са водещи сред електроинструментите на американския пазар, първата в професионалния сектор, а втората – в сектора на домашните майстори, то създадената през 1999 г. марка STANLEY FATMAX е предназначена да запълни междината между тези два сегмента. По-точно, според нас, те са позиционирани в зоната на прехода между тези две основни групи. Качествени, производителни и сигурни при работа, с висока износоустойчивост, за което недвусмислено говори и тригодишната им гаранция, те предлагат всичко необходимо и желано, както от домашния майстор, който държи да има качествени инструменти в работилницата си, така и от занаятчията, комуто не се налага да извършва еднообразна, с един и същ инструмент, работа в рамките на работния ден. Към това трябва да се добави и умерената им цена. С две думи – маркови електроинструменти на силно конкурентни цени.
След първото по-общо представяне на електроинструментите STANLEY FATMAX в списанието ни, сега сме подбрали пет акумулаторно захранвани машини, които се радват на добри продажби в магазините на „Ташев-Галвинг“. Това, само по себе си, формира и оценката на клиентите за тях.
Веднага прави впечатление елегантният им, силно характерен за марката външен вид. Същевременно тялото на машините е функционално, предоставящо удобство и по-малка умора при работа. За отбелязване е също, че там, където е необходимо, тялото на машините е защитено с гумени буфери, които

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото