Подбрани акумулаторни лозаро-овощарски инструменти Raider


С наближаването на края на годината е време да помислим и навреме да се подготвим за началото на идната. Празниците отминават бързо, ала работата остава, а и никога не свършва. При лозарството и овощарството това означава първо резитба, а при овошките – и зимно пръскане. За първата дейност е необходима качествена лозарска ножица, за втората, при това многократно през годината – добра пръскачка. Едва ли е необходимо да споменаваме, че в ерата на акумулаторните технологии е логично първият избор да падне именно върху този вид инструменти. Затова тук представяме два нови, подбрани продукти от този вид, с марката Raider.

 

Новата акумулаторна лозарска ножица Raider RD-PSH02
Започваме с корекция на заглавието, защото по-вярно би звучало определението „новата-стара” акумулаторна ножица с марката Raider. Този модел се явява наследник на много успешен предшественик Raider RD-PSH01, който представихме в списанието преди точно 2 години. По своите основни технически параметри двете лозарски ножици са почти идентични. Ето защо с основание може да се прогнозира добър прием и пазарен успех също и на новия модел.

Припомняме, че появата на предшественика бе явление, особено за пазар като нашия, който е все още чувствителен към параметъра цена. С оглед развитието на икономическа обстановка, едва ли скоро този фактор ще загуби своята актуалност. Ако се съди по читателския интерес и запитвания след посочената публикация в сп. „Направи сам”, моделът Raider RD-PSH01 предизвика много голям интерес. Оценката на пазара бе аналогична и търсенето в отделни периоди надхвърляше предлагането. При подобен случай си припомнихме изпълнената с дълбоко съдържание, завещана ни от някогашното минало, дежурна фраза: „Няма го, другарю, защото много се търси“.
Най-голямата похвала и авторитетна препоръка за тази ножица е, че и днес Raider RD-PSH01 продължава да се предлага и търси на пазара. Сега вече и в компанията на новата си посестрима, модела Raider RD-PSH02.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото