Подготовка на строителни разтвори чрез смесване и разбъркванеНа 24 август т.г. „Ташев-Галвинг“ ООД проведе първото по рода си еднодневно обучение – семинар, представящ едновременно най-новите професионални инструменти и машини на Collomix за смесване на строителни материали и оптималният избор на техника и технология при подготовка на конкретни материали. Организаторите бяха събрали на едно място представители на фирми от световна величина – производителят на технически средства Collomix и производители на строителни материали, продукт на съвременната строителна химия Ardex, Knauf, MAPEI, Sika и Weber.
Фирма „Ардекс” ЕООД бе представена от управителя г-н Явор Стоянов и г-н Мирослав Владков, Регионален търговец и технически инструктор, „Кнауф България” ЕООД, от г-н Младен Савов, Технически съветник „Мазилки“,„Мапей България” ЕООД, от г-н Мирослав Владков, Технически мениджър, „Сика България” ЕООД от г-н Иван Китанов, Мениджър дистрибуция, г-н Иван Кръстев и г-н Валентин Марянов, „Сейнт Гобен Вебер България” ЕООД, бе представена от г-н Петър Космев, Търговски директор, г-н Александър Малинов, Продуктов мениджър „Технически разтвори“ и г-н Людмил Славов, Технически инструктор. Всяка от тези фирми представи свои продукти, които участваха в демонстрацията и бяха подготвени за работа чрез разбъркване на място.
От „Ардекс” ЕООД бяха поканили на семинара подбрани свои клиенти. Те бяха и първите от присъствалите, поискали допълнителна информация и направили поръчки за покупка на продукти на Collomix. За отбелязване е също, че в демонстрациите участваха и представители на марки, които досега не фигурират в асортимента на „Ташев-Галвинг“ ООД. Сред присъстващите бяха и търговски партньори на „Ташев-Галвинг“ ООД от различни краища на страната.
Основната тежест на семинарната програма бе изнесена от г-н Масимо Гасперини, Регионален мениджър продажби. Ярка личност и отличен лектор, той е добре познат и тачен сред голямото семейство от търговски партньори на „Ташев-Галвинг“ ООД, неизменно от началото на успешното сътрудничество между двете фирми, започнало преди около 10 години. В демонстрационната част му помагаше г-н Матиас Меркел.

Г-н Стефан Стефанов, търговски мениджър в „Ташев-Галвинг” ООД, открива семинара

Съдружието между производители на строителни материали и производител на техниката, която ги подготвя за използване, е напълно естествено. Всеки производител на висококачествени строителни материали от този вид е силно заинтересуван те да се използват при стриктно спазване на технологичните изисквания за тяхната предварителна подготовка. От това в много голяма степен зависи качеството на крайния резултат – строителна или ремонтна дейност, зависи удовлетвореността на клиентите, зависи авторитетът и пазарното позициониране на марката. Все неща, върху които всеки от утвърдените на световно ниво производители ревниво бди. Затова всеки производител е в максимална степен заинтересуван да се използват оптималните за всеки вид материали инструменти и машини.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото