Поредната група машини Raider Industrial вече са тук


В юнския брой на списанието озаглавихме поредната статия, посветена на Raider Industrial, така:„2018 – годината на новата марка Raider Industrial“. Макар тя да бе представена за пръв път по време на честването на 25-годишнината на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД през септември 2017 г., а до края на същата година на пазара бяха пуснати първите шест модела, именно 2018 е годината на нейното масирано навлизане на нашия пазар. И не само в България. Новата фамилия ръчни електроинструменти на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД привлече вниманието на много чуждестранни експерти и търговци на тазгодишното световно изложение Eisenwarenmesse в Кьолн през март. Машините с тази марка вече успешно се продават в Румъния и останалите държави, в които българската фирма има свои представителства и търговски партньори.
От предвидените за годината общо 27 машини Raider Industrial, на пазара вече се предлагат 11. До дни предстои пускането на поредната група от 8 машини, които сега представяме в този брой на списанието. Останалата група от 8 машини ще бъдат налични в страната ни в началото на есента. Ние, от своя страна, отново ще се постараем също така изпреварващо да информираме читателите на списанието за техните възможности, отличителни качества, силни страни и приложения.
Очакваме ги с нетърпение, защото сред тях ще бъдат и два акумулаторни електроинструмента – гайковерт (RDI-CDB01) и ударен винтоверт (RDI-IBW01). Първите машини на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД с най-модерните за момента електродвигатели – безчетковите.
Тук, заедно с брандмениджъра за марката Raider инж. Красимир Петков, представяме най-характерните технически параметри, конструктивни решения и експлоатационни предимства на поредната група машини. В нея за пръв път присъстват и дървообработващи електроинструменти.
В предните две статии, посветени на марката Raider Industrial, са описани подробно специфичните характеристики и особености, които правят тези машини пригодни да работят в условия на високо и продължително натоварване. Затова ще припомним само, че машините Raider Industrial се продават с гаранция от производителя 3 години. Сервизното обслужване при тях се извършва по много удобния за клиентите принцип „от врата до врата“.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото